• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Liraya 'KANSER' satıyorlar! Bakın içine ne koyuyorlarmış...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
4_124.jpg

Lavaşta kullanılan ‘E920 kodlu Sistein’ hamurun elastikiyetini artırıyor. Sistein, hayvanların kılından yapılıyor. En fazla domuz kılı tercih ediliyor...Son yılların revaçta işi Çiğ Köftecilik... Mantar Gibi Çoğalan Çiğ Köfteciler Her Köşede!

Çoğunluğu merdiven altı üretim olan bu müesseselerin ne kadar sağlıklı?
1 TL’ye çiğköfte dürüm olur mu? 50 Kuruşa da ayran, o da eşittir Kanser mi?

VATANDAŞLARA KANSER DAVETİYESİ ÇIKARTIYOR Tatlıses Gıda Genel Müdürü ve Gıda Mühendisi Elif Attepe piyasada mantar gibi çoğalan çiğköftecilerin zehir saçtığını söyledi.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile ortak bir çalışma yaptıklarını belirten Attepe, piyasadan aldıkları numunelerin içinde akla hayale gelmez birçok ürün ile karşılaştıklarını belirtti. Attepe “Potasyum sorbat, sodyum benzoat gibi maddeler yüksek oranda katılıyor.

Bu maddeler ürünün ömrünü 1 aya kadar uzatıyor. Vatandaşa kansere davetiye çıkarıyor”
Sistein, hayvanların kılından yapılıyor. En fazla domuz kılı tercih ediliyor” dedi.
Lavaşta yapılan hileleri de anlatan Attepe “Lavaşta kullanılan ‘E920 kodlu Sistein’ hamurun elastikiyetini artırıyor.
.
6_114.jpg

> http://www.habertempo.com.tr/1-lira...icine-ne-koyuyorlarmis-p2-aid,882.html#galeri

cidden çiğköftecilerin lavaşı bir tuhaf oluyor,normallerine hiç benzemiyor.Bundanmış demek

Dürüm yerine porsiyon almayı tercih ediyorum. Bir de açıklamayı yapan firmadan almıyorum.

Bu arada firma odun ateşinde lavaş yapıp taze taze mi satıyor ?

Back