Selam canım. Okurken kötü oldum. İnşallah bu sefer yüzün güler. Allah büyüktür ne sıkıntılı hamilelikler doğumla sonuçlanıyor. Allahın izniyle bebeğini kucağına almanı canı gönülden diliyorum. Çok zor bi durum. İnsan kendini eksikmiş gibi hissediyor. Kabul görmediğini düşünüyor halbuki öyle olduğundan değil sadece bu durumun verdiği duygusallıktan. İnşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın bu mübarek cuma gecesi Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunevet baya olmuş yazmayalı.. 2016 da 4,5 haftalık kürtaj yaşadım. 1yıl kadar sonra peşi peşine 5 kere hamşle kaldım hepsi kimaysal olsu 1 ay içinde düştüler. genetik testler de yapıldı. heterozigot çıktı iğne kullanmalıyım ama çokta kimyasala sebep olacak bişey değilmiş. neyse son düşükten sonra 1 yıl hamile kalamdım. sonra iyi ibir doktora denk geldim hsg+histereskopi yaptı meğersem yıllar içinde kürtadan sonra benim rahim kapanmaya başlamış yanş rahmin ağzı örücek ağı gibi kapanmış neye açıldı. doktorum artık olmaması için hiç bi sbep yok dedi 1 yıl yine denememize rağmen hamile kalamadım.. artık silmiştim ki aklımdan hamiel olduğumu farkettim adet gününün ertesi gün değerim 91 çıktı.. sürekli kan vermek artsa bile sonra tekrar artacak mı merakı ile kan vermek sonuç beklemek o kadr yıpratıcı ki şuan herşeyi yaradana bıaraktım nasip edecekse hiçbirşey engel olamaz dedim enaz bi 10 gün felan geçmesini bekliyorum o zamana kadar düşürsem tabi.. 07.09.2020 adet günümdü bugün çok çok hafif adet sancısı tarzında bişey hisettim 1 saat öncede çok az açık kahverengi akıntı geldi normalde beyaz akıntım hep olurdu ama bu renkli geldi şimdilik ağrım felan yok baklaım ne olacak? onca şeyden sonra umutlnamaya bile insan korkuyor. yazımı okuyan olursa dualarında bana yer vesin lütfen. allahım beni ve benim gibi evlat isteyen herkese hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah.
canım silik bi çizgi mi var ben mi yanılıyorummeraba kızlar benim adetime bir gün kala gebelik testi yapmıştım ve böyle çıkmıştı ama akşam biraz kahve renkli akıntım ölmüş sonra kesildi bidaha gelmedi bugünde adet olmadımEki Görüntüle 2689304 Eki Görüntüle 2689304
veriyor musun kan testi canımDoktorum gün aşırı kan testi yapmamı ve hemen oksapar kan sulandırıcı iğne ile ceione jel kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi.
internetten bakabilirsin aslında sonucuna canım hangi hastaneyse girip labarotuvar sonuçları kısmından bakabilirsin..Evet dün acilde kan testi verdim ama sonucunu almadım henüz . Sende belirti falan var mı? Kendimde belirti arayıp duruyorum ama bi şey yok
yok canım banada yazık kanımada yazık bebek tutunacaksa bile kan değerlerimde boşa düşmesin diye vermiycem çünü versem 2ye katladığını görsem bitmeyecek mi 2 gün sonra tekrar artacak mı diye düşünücem.. 10 gün kadar ağrım veya yoğun lekem olmadığı sürece gitmiycem 10 gün sonra direk doktora gidicem bilmiyorum bakalım allahım neyi naip edecek terddütlü bekleyişteyim işteSen kan testi yaptıracak mısın yeniden?
anlıyorum bende belki bundan sebep gitmiyorumE nabıza yönlendiriyor. E nabıza baktığımda henüz görünmüyor. Doğrusu öğrenmeye cesaretim yok bu duyguyu yaşamak istiyorum test sonucunu alınca her şey bitecekmiş gibi korkuyorum
aynen vardıcanım silik bi çizgi mi var ben mi yanılıyorum
acaba yerleşme kanamasımı olmuşkicanım silik bi çizgi mi var ben mi yanılıyorum
her vucüt o kadar farklı ki canm kimi yerleşme lekesi görüyor kimi düşük tehdidi yaşıyor en iyi kan testi yaptır benceacaba yerleşme kanamasımı olmuşki
allah razı olsun.. allahım yardım etsin mucize bekleyişindeyimay inşallah bu sefer olmuştur sıkı sıkı tutunmuştur sana allah yüzüne gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?