Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ben ben :))) %90 bitti cok sukur.Kızlar ben çok düzenli lazer yaptırmadığım için emin olamıyorum ama yorumları ne zaman okusam "tamamen bitti" ya da "baya azaldı, şu kadar senedir çıkmıyor" diyen görmedim. gerçekten hiç mi yok aranızda seneler geçip de memnun kalan, rahatladım diyen? rahatlatın bi beni :)
bir umut doğdu içime :)) ne zaman yaptırmıştınız? ve hangi makineyle olduğunu hatırlıyor musunuz acaba :)Ben ben ben :))) %90 bitti cok sukur.
Gecen sene ekim basi basladim. Bu ekim basi bitti. 8 seanslik paket almistim. Alexandrite epicare ile yapildi. Ins benim gibi herkes kurtulur rahatlar.bir umut doğdu içime :)) ne zaman yaptırmıştınız? ve hangi makineyle olduğunu hatırlıyor musunuz acaba :)
Ben varım. Koltukaltı, genital ve yarım bacak yaptirmistim tahminen beş sene önce falan. Alex, yedi seans. Koltukaltı neredeyse hiç yok, iki üç tane kaldı incecik bebek saçı gibi tabiri caizse, senelerdir çok rahatım. Ama genital ve bacakta biraz kaldı canım, yine de hiç yoktan iyidir bence.Kızlar ben çok düzenli lazer yaptırmadığım için emin olamıyorum ama yorumları ne zaman okusam "tamamen bitti" ya da "baya azaldı, şu kadar senedir çıkmıyor" diyen görmedim. gerçekten hiç mi yok aranızda seneler geçip de memnun kalan, rahatladım diyen? rahatlatın bi beni :)
Canim Merhaba, ben de üst bacak başlamak istiyorum. Mesajını okuyunca bir duraksadim. Tavsiye eder misin?Ben bazı bölgelerde aşırı memnunum bazılarında pek değilim, mesela alt bacağım kaymak gibi oldu ama üst bacağın ön kısımları aynı. Epey incelme var kıllarda zaten.
Üst bacakta ben çok iyi sonuç alamadığımı düşünüyorum ama oralarda çok batık kıllar olduğu için olabilir :) ama alt bacakta inanılmaz sonuç verdi belki de benim yapımla ilgilidir bence deneyebilirsiniz.Canim Merhaba, ben de üst bacak başlamak istiyorum. Mesajını okuyunca bir duraksadim. Tavsiye eder misin?
Cevabın için teşekkür ederim canım. Aslında benim de üst bacağımdaki kıllar çok kalın ve siyah değil, ancak sayı olarak baya var, beni rahatsız ediyor. O yüzden emin olamıyorum, karar veremedim bir türlü.Üst bacakta ben çok iyi sonuç alamadığımı düşünüyorum ama oralarda çok batık kıllar olduğu için olabilir :) ama alt bacakta inanılmaz sonuç verdi belki de benim yapımla ilgilidir bence deneyebilirsiniz.
hangi makineyi kullandılar ve nerede yaptırdın canımBen altıncı seansımı geçen haftalarda yaptırdım. Alt bacakta tek tük tüy kaldı. Kollarımın yarısından çoğu bitti. Üst bacaktakiler o kadar inceldi ki yaptırmasam olur aslında. Koltuk altındakiler innnncecik birkaç tüy şeklinde çıkıyor. Genital henüz bitmedi ama öyle inceldi ki elimi seansın hemen öncesinde tüylerin üstünde gezdirdiğimde orda tüy var mı yok mu bilmesem anlayamam.
Ben lazere başlamadan önce bu tür soruların cevaplarını çok araştırdım. Ama zaten bu altımseansa bir yılda gittim ben. Lazerden sonra iki ay boyunca tertemizsin sonra bir hafta içinde tüm tüyler çıkıyor. Bir saat lazer masasında yatıyorsun kalkınca cillıp gibisin. İki ay daha.. yani paran varsa sakın düşünme. Aptal kafam neden şimdiye kadar gitmedim diyorum şimdi kendime.
Gebelik düşünüyorum ama genitalde çıkan tüyler artacak biliyorum. Birkaç doktorla konuştum. Gebeyken de yaptıracağım.
Hiç durmayın kapatın sayfayı bir lazer epilasyon merkezinden randevu alın gidin :)
alexandrite candela. gebzede yaptırıyorumhangi makineyi kullandılar ve nerede yaptırdın canım
merhabalar canım..ben yüz,koltukaltı tüm bacak yaptırdım farklı yıllarda farklı merkezlerde..şuan da yeni genital bölgeye başladım..herkese lazeri tavsiye ederim kesinlikle tartışmasız.yalnız mahalle arası güzellik merkezlerinde değil zaten yasak yerler yapmaları..kesinlikle bütün gün uzman bir dr olduğu poliklinik veya dr muayanesi olan yerlerde yaptırın .ucuzcu yerlerden uzak durun yanık oluşabilir deneyimlerime dayanarak söylüyorum.ayrıca bu merkezlerde farklı farklı lazer cihazları bulunuyor vesizin kıl cilt yapınıza göre ordaki uzman kara verecek siz değil..onun için yaptıracağınız merkez önemli.ben ankarada yaşıyorum.tavsiye edebileceğim yerler var.isteyene msj olarak yazarım..Kızlar ben çok düzenli lazer yaptırmadığım için emin olamıyorum ama yorumları ne zaman okusam "tamamen bitti" ya da "baya azaldı, şu kadar senedir çıkmıyor" diyen görmedim. gerçekten hiç mi yok aranızda seneler geçip de memnun kalan, rahatladım diyen? rahatlatın bi beni :)
canım birşey sormak istiyorum..ben genital hariç diğer yerlerimi yaptırdım..genitalden hep kaçtım acı yüzünden geçen ay ilk seasımı yaptırdım..genital ne kadar sürede bitiyor..birde uyuşturucu krem kullanıyormuydun?alt taraflar özellikle acıyan yerler..Ben altıncı seansımı geçen haftalarda yaptırdım. Alt bacakta tek tük tüy kaldı. Kollarımın yarısından çoğu bitti. Üst bacaktakiler o kadar inceldi ki yaptırmasam olur aslında. Koltuk altındakiler innnncecik birkaç tüy şeklinde çıkıyor. Genital henüz bitmedi ama öyle inceldi ki elimi seansın hemen öncesinde tüylerin üstünde gezdirdiğimde orda tüy var mı yok mu bilmesem anlayamam.
Ben lazere başlamadan önce bu tür soruların cevaplarını çok araştırdım. Ama zaten bu altımseansa bir yılda gittim ben. Lazerden sonra iki ay boyunca tertemizsin sonra bir hafta içinde tüm tüyler çıkıyor. Bir saat lazer masasında yatıyorsun kalkınca cillıp gibisin. İki ay daha.. yani paran varsa sakın düşünme. Aptal kafam neden şimdiye kadar gitmedim diyorum şimdi kendime.
Gebelik düşünüyorum ama genitalde çıkan tüyler artacak biliyorum. Birkaç doktorla konuştum. Gebeyken de yaptıracağım.
Hiç durmayın kapatın sayfayı bir lazer epilasyon merkezinden randevu alın gidin :)
canım ben komple bacak yaptırdım..üst ve alt bacaktan memnun kaldım..alt ve üstte gözle görülemeyecek kadar ince çok az tüy kaldı..yalnız benim alt ve üst bacak kıllarım aynı sertlikte idi.herkesinki öyle olmuyor.bazılarının üst taraf daha ince kıl yapısı oluyor..o taraflara aynı şiddette lazer atmamaları lazım .belki seninki ondan olabilir diye düşündüm..tabi bu sadece bir fikir..sen kıl yapını daha iyi bilirsinÜst bacakta ben çok iyi sonuç alamadığımı düşünüyorum ama oralarda çok batık kıllar olduğu için olabilir :) ama alt bacakta inanılmaz sonuç verdi belki de benim yapımla ilgilidir bence deneyebilirsiniz.
Aynen öyle aslında, inceydi o sebeple işe yaramadı muhtemelen, çünkü kalın köklü yerlerde çok güzel sonuç verdi. Dediğiniz gibi lazer şiddetine dikkat etmelerini söyleyebilirim teşekkürler :)canım ben komple bacak yaptırdım..üst ve alt bacaktan memnun kaldım..alt ve üstte gözle görülemeyecek kadar ince çok az tüy kaldı..yalnız benim alt ve üst bacak kıllarım aynı sertlikte idi.herkesinki öyle olmuyor.bazılarının üst taraf daha ince kıl yapısı oluyor..o taraflara aynı şiddette lazer atmamaları lazım .belki seninki ondan olabilir diye düşündüm..tabi bu sadece bir fikir..sen kıl yapını daha iyi bilirsin