1 KEZ GİYİLMİŞ ÇOK ŞIK PETROL MAVİSİ ŞİFON VE ÖN İŞLEMELİ ABİYE+küpe hediye

Selamlar, bu elbise welladan mı alındı? Benim arkadaşım buna çok benzer bir elbise giymişti yıllar önce, bayılmıştım...
Üstte çok güzel duruyor 1 beden olsa alırdım ki 1 bedende bile boy ve bel tadilatı gerekiyor bana...

Selamlar, bu elbise welladan mı alındı? Benim arkadaşım buna çok benzer bir elbise giymişti yıllar önce, bayılmıştım...
Üstte çok güzel duruyor 1 beden olsa alırdım ki 1 bedende bile boy ve bel tadilatı gerekiyor bana...

tşkler. evet çok güzel duruyor. ankara dan çözgü mağazasından almıştım 2009 haziranda. boy tadilatını bende yaptırdım baya uzundu :) yani 2 numara yazıyor ama tam 60 kg daydım ve üstüme cuk diye oturmuştu :D

$Desktop.jpg

sırtı açıktır.

çok şık bir abiye. petrol mavisi tonlarında aynı renk şalıyla beraber 2 numara yazıyor. 60 kg da giymiştim.
1 kez giyildi düğünde.bileğe kadardır. 300 tl ye almıştım. 125 tl ye satıyorum. küpeler hediyedir.

Bir kaç ürün daha eklemenizi tavsiye ederim, çünkü tek ürün için konu açmak yasak. Konunuz kapatılabilir

bu bolumde sıkıntı yok sanirim. 5 aydir duruyor konum. yoksa hemen kapatirlardi. yine de tsk ederim uyariniza. eklemeye calisirim

bu bolumde sıkıntı yok sanirim. 5 aydir duruyor konum. Yoksa hemen kapatirlardi. Yine de tsk ederim uyariniza. Eklemeye calisirim

elbiseyle ilgileniyorum. Ama fiyat yüksek. şöyle bakıyorum genel fiyatlara szin fiyatınız bir hayli yğksek geldi. Münsaip birşeyle yaparsanız düşünüyorum. Bende 63 kiloyum.165 boyum var. Güzel görünüyor sanırım banada size yakıştığı gibi yakışır:)

elbiseyle ilgileniyorum. Ama fiyat yüksek. şöyle bakıyorum genel fiyatlara szin fiyatınız bir hayli yğksek geldi. Münsaip birşeyle yaparsanız düşünüyorum. Bende 63 kiloyum.165 boyum var. Güzel görünüyor sanırım banada size yakıştığı gibi yakışır:)

fiyata takilmayin. ben aldigimin 3 te 1 fiyatini soyledim. ama uygun bisi yaparim. tesekkur ederim bende cok begenerek giydim. ins olursa size de yakisir ozellikle tam durusu sac modelimi gosteren fotolari mail adresinize atabilirim. peki olculerini istermisiniz ?

fiyata takilmayin. ben aldigimin 3 te 1 fiyatini soyledim. ama uygun bisi yaparim. tesekkur ederim bende cok begenerek giydim. ins olursa size de yakisir ozellikle tam durusu sac modelimi gosteren fotolari mail adresinize atabilirim. peki olculerini istermisiniz ?

mail dresimi özelden yazdım canım. görmek istiyorum resimleri. boyu nereye kadar. benim boyum 165. kilom 63-64 gibi. birde fiyatta yardımcı olmanı istiycem. benim için çok para

canım merhaba. bugün akrgon ulaştı elime. sanırsın benim içni dikilmiş kıyafet:) çok güzel oldu. tertemiz sorunsuz geldi. ayrıca hediyelerin içinde çoook teşekkür ederim. hatta duruşunun resminide koydum bak:) çoook teşekkür ederim canım.

Eklentiler

• $bu.jpg
    $bu.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 89
canım merhaba. bugün akrgon ulaştı elime. sanırsın benim içni dikilmiş kıyafet:) çok güzel oldu. tertemiz sorunsuz geldi. ayrıca hediyelerin içinde çoook teşekkür ederim. hatta duruşunun resminide koydum bak:) çoook teşekkür ederim canım.

ayyy süpersiniz :)) çok güzel olmuş. düğünde tüm dikkatler siz de olacak demedi demeyin :))) güzel günlerde giyin inşşallah. sevgilerle.

Back