Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siyah olan 36-38dir ama esnektir
digerleri 38 beden mavili olan bogazli sifon elbise 40 bedene uyumludur bol gittigi icin fiyatlar
Siyah mini 30 sifirdir
mavi 25
Bordo 40
Kahve 30
yeşil elbise ne kadar ve üzerinizde nasıl duruyor onu görmek istiyorum boyu nedir göğüs altından dökümlü mü nasıl duruşunu merak ediyorum öyle bir resim varsa koyabilir misiniz böyle askıda anlaşılmıyor
yeşil elbise ne kadar ve üzerinizde nasıl duruyor onu görmek istiyorum boyu nedir göğüs altından dökümlü mü nasıl duruşunu merak ediyorum öyle bir resim varsa koyabilir misiniz böyle askıda anlaşılmıyor
merhabalr. ben de siyahı beğendim ama resim öyle bulanık çıkmışki. üzerinizde olan şekliyle ben de istiyorum bir resim:) böylesi çok daha net ve ne istediğimizi aydınlatan bir yöntem oluyor.
merhabalr. ben de siyahı beğendim ama resim öyle bulanık çıkmışki. üzerinizde olan şekliyle ben de istiyorum bir resim:) böylesi çok daha net ve ne istediğimizi aydınlatan bir yöntem oluyor.