• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. kat mi 7 kat mi??

canım ne tesaduf ki bizde 3 ay önce ev alırken kuzeydoğu ile guney batı arasında kalmıstık ..diğer cepheler satılmıstı......
kuzeydogu daha buyktu ve daha ucuzdu.....
guneybatının banyolarını bır görsen cok ufak ama daha pahalıydı......
ben direttım kuzeydogu ısterım daha buyuk dıye.....ama nasıp olmadı bızden önce bakanlar almıslardı......
bize de guneybatı nasıp oldu.....ama şimdi pişman değilim yazın eser kısın sıcak olur ve her zaman daha fazla tercıh edılır.....bu arada antalya dayız....
tayıncı oldugumuz ıcın guney evlerı her zaman daha cok alıcı bulur ama kuzey evlerı öyle degıldır......

nedense kuzey cephedeki evler pek tercih edilmiyor. kisin soguk olur diye.. bnm icim sogukluk önemli degil aslinda.. sadece karanliga gelememm. bogulurum..
ferah olmasi lazim aydinlik olmas lazim.. bu yüzden tercihimi güney cephesi yönünde kullandim ;).. Simdiden heyecanliyimm.. 2014 yilinda teslim edilecek dairemiz....
bizim alacagimiz evin de banyolari kücüki ayni sizinki gibi. neden öyle yapiyorlar anlamis degilim.. kuzey cephede hersey daha avantajliydi tek dezavantaji kuzeyde olmasiydi.
olsunn hakkimizda hayirlisi buymusss. yorumunuz icin teskr edermmm. :109::112:

tesekkür ederimmmm.. inss huzurla oturmak nasip olur.. :16: Antalyaya hic gitmedimmm ama izmir cok sicak daha simdiden günes beni bunaltmaya basladi..
baska memleketler nasil su an bilmiyorum ama bizim burda hava su an günesli ve sicak.. kaloriferleri kapatmayi düsünüyoruz hatta..
vakit ayirip cevap verdiginiz icin cooooooooooooooook cooookk tesekkürler.. ;)

Antalya ile İzmir'in sıcaklığı aynı, tek fark burada nem dah fazla..
Güneş bunaltmasın, İzmir güzeldir;)
Rica ederim, şimdiden güle güle kullanın..

Back
X