1 kaşık yağ ile patates kızartan fritöz???

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
tefalin çıkardığı bi fritöz. kullanan var mı.1 kaşık yağ ile nasıl kızartma yapıyor. o 1 kaşıklık ölçü kaç yemek kaşığı? bildiğimiz yemek kaşığı değildir herhalde. ama yine de diğer fritözlerde 1 kg yağ kullanılmasından kat kat iyidir.
sizin fikirleriniz ne kızlar.kullanan var mı??

hem pahalı hemde bi internet sitesinde kullanıcı yorumlarında yaklaşık bir saatte kızarttığını söylüordu kullananlar ama bir kaşık yağ süper

bende istiorummmmmm ilk çıktığı günden beri peşindeyim.ama çok pahalı oda sona kalsın dedim.1kaşık yağ ile harika birşey ya....
lavandacım 1 stmii:1shok:ooo çok fena o zaman yaa...sormak lazım.bak hiç aklıma gelmemişti bu.1st se almam yaa...o paraya değmez o zaman:delphin:

benim kuzenim almış.. patates kızarttık ben hiç beyenmedim.. kapağı kapalı olduğu için içinde acayip buhar oluşuyo patatesler yumuşacık çıktı eşimde bende beyenmedik..patateslerin kızarma süresi 45 dakika sürüyo ama kensisi başka yemekler denemiş çok beyenmiş tavuk sote yapmış çok güzel olmuş.. yanında yemek kitabı var kızartma dışında bir sürü yemek pişirebilirsiniz. ha ayrıca tatlı da yapabliyorsunuz kabak tatlısı ayva tatlısı tarifleri filan var

evet arkadaşlar çok uzun sürede pişriryormuş bir ark aldı yeni ... üstelik elektrikte 1 sa düşünün dünyanın elektirği gidiyor ...

bence hiç gerek yok kızlar.verdiğimiz paralara yazık.ben tanıtımın izledim bir alışveriş merkezinde ve yukardaki arkadaşın bahsettiği gibi patatesler çıtır çıtır çıkmıyor.yumuşacık çıkıyor.ne anladım o işten !

Canım o gün öğretmenler odasında konuşuyorlardı ben kullanmadım ama duyduklarımı söyleyeyim. Sağlıklıymış ama kızartmalar çıtır çıtır olmuyormuş. Ama güzel yemek pişiriyormuş. Bir de çok pahalı ama ucuz olsa bile çok büyük bişey boşuna yer kaplamasına tahammül edilmez dediler.

ben yakından gördüm fritözü kendi özel kaşığı var ama pahalı yani bi patatez kızartması için okadar para çok gibi geldi ama tefal bir umara marka olarak çok memnunum.

ben aldım.evlenmeden evde bi deniyelim dedik.patates kızaartmasında alışılan tadı yok zaten 1 kaşık yağla ne olur ki.tavuk sote yaptık çok lezzetliydi harika oldu.eğer sağlıklı beslenmeye önem veriyorsan al pişman olmazsın.ben özelllkle nişanlım için istedim biraz kilo problemmz var da:)

bende alacaktım ama artık vazgeçtim yuhh 45 dk eletriiğin anasını ağlatır beee
:roflol: bağa bakın peki ne kadar alıyor içi patitisi çok mı az mı [/B]ne kadar çıkarıyor bı kızartmaya

500 lira bildiğim kadarıyla ben cok begendim tanıdıgımız da gördüm gayet patateslerde güzel yane

:1shok: 500 tlmi?????????????????
vallahide değmez billahide değmez o paraya, altı üstü patates kızartacakk, benim düşüncem tabii

500 liraya 500 kilo patates alınır be.
Siz verin bana 500 lira, ben size her gün 2 kilo patates kızartırım, hem de 10 dakikada.
O ne öyle ya... ev kirası gibi.

bu kadar gereksiz bi makina olmaz...yaa herşeyi yiyosunuz yiyosunuz da 1 tabak patates kızartması mı kilo yapcak sizee...ben asla para vermem saçma.

KDV'li Fiyatı 371,70 Tl.

Patates dediğin çıtır çıtır olur... yumuşak patates yiyeceksem
haşlayıp yerim paramda cebimde kalır..

ayy inanamıyorum yaa..Bütün hayallerim yıkıldı ben de karar vermiştim tefalden alıcaktım bu firtöz makinasını..Ama çıtır olmuosa ve bir saat gb bir sürede pişiriyorsa hiç gerek yok ben almim :kızgın:
Ben yağdan tasarruf ederim diodum aynı zamanda güzel pişirir sanıodum ama vazcaydım ben mafoldumben

arkadaşlar ben bu fritözü iki hafta önce internetten 370'e aldım,ve iyikide almışım diyorum,çok memnun kaldım.gerçektende bir kaşık yağla çıtır çıtır patates çıkıyor.patateslerin çıtır çıtır olması için iyice kurulamak gerekiyor,ıslak ıslak atınca yumuşak kalıyor evet.ama kağıt havluyla bir kere kurutursak çok da güzel patatesler çıkıyor.ve 45 dkda kesinlikle ben kızartma yapmadım,en fazla 20 25 dk sürüyor.sadece patlıcanları güzel kızartmıyor,biberde kızarttım,kabakda havuçda,hepside çok güzel ve de sağlıklı,ben tavsiye ederim.

Back