Merhaba kızlar 1 haziranda istemem var daha 1 ay once tanismaya gelmişlerdi simdi isteme olcak ya hazirlik olaralk neler yapimm bide ben o gun cok stres oluyorum tanismaya geldiklerinde 2 gun hicbisey yiyemedim kendimi cok kastim evim temiz olsunn kiyafet ikram ve yine ayni gerginlik erkek arkadasimin aileside cok elestiricii cok stres yaptim ya .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle hayırlı olsun canım :) daha geçen ay en yakın arkadaşımı istediler ve böyle seyler beni acayip heyecanlandırır bence rahat ve samimi olmak en önemlisi, saygıda kusur etmeden tabi :) öyle çok fazla poğaçadır börektir hazırlık yapmayın bence, biz yaptık ama kimse yemiyor, heyecandan heralde damat beyin kahvesine de tuz atmayı unutma sakın
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin cnm benimde 31 mayıs cumartesi istemem var işin kötüsü bizim tanışma isteme aynı gün olucak onlar ankaradan gelicekler ben niğde de oturuyorum bende çoook heycanlıyım simdiden stres bastı ben hiç tanımıyorum ailesini ne yapıcam ne ikram edicem olaylar nasıl ilerliycek hiç bilmiyorm yaa allah yardımcımız olsun inş..
Merhaba kızlar 1 haziranda istemem var daha 1 ay once tanismaya gelmişlerdi simdi isteme olcak ya hazirlik olaralk neler yapimm bide ben o gun cok stres oluyorum tanismaya geldiklerinde 2 gun hicbisey yiyemedim kendimi cok kastim evim temiz olsunn kiyafet ikram ve yine ayni gerginlik erkek arkadasimin aileside cok elestiricii cok stres yaptim ya .
zor bu işler canım
heyecanlanmamak insanın elinde değil ki bende sürekli bi plan içindeyim hazırlıklarımı yavaş yavaş yapıyorum :)
hediyeliklerimi hazırlıyorum tepsi mi yastık mı olsun diye kararsızım tepsi aldık aynalı ama yastıkda yapıcam melekli belki söz mendilini aynalı tepside sunarım kafam çok karışık:44:
buda konum canım belki fikir olur sanada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058:16:
benimde erkek arkadaşım ve ailesi bu hafta sonu geliyo tanışmak için. isterdimki sözümüzüde yapalım ama ilk defa tanışma olacak bu yüzden isteme söz olayı bayram sonuna kalacak sanırım :44: bolca temizlik yaptık. ikram için su böreği, yaprak sarması, kuru pasta ( 4 ayrı çeşit ), baklava yaptık. izmirden geldikleri için ayriyeten yemekte yapılacak. kıyafetlerimide aldım heyecanla bekliyorum Allah yardımcımız olsun, alnımızın akı ile atlatırız umarım
Herkese hayirli olsun insallah kizlar.
Ben tanisma evrelerini atlattim tek bir tanisma kaldi o da babam ve sevdicegimin tanismasi o da yarin aksam olacak Allahin izni ile
Haftaya cumartesi sozum olacak. Dun kayinvalidem bizdeydi isteme ve soz olacak bizde onlarda soz havlusu verilirmis erkek arkadasim arnavut ve biliyorsunuz arnavutlarda gosteris meraklisidir biraz nasil birsey yapacagim hicbir fikrim yok :18:
Rabbim hepimize hayirlisi ile bu guzel gunleri atlatmayi nasip etsin
Zorlayicii babami ikna etmek kolay olmadi , 3 kere istediler 4.cude verdi babam biraz aglsmak yemek yememek babami ikna etti babam verdi dediki persembeye kadar yüzükleri takin 4 gun icinde alisvrrs , ikram kiyafetimm ve alyanslar zorda olsa bittti artik o benim sözlüm :)