ya şu foruma öyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ki. Dayanamıyorum ya. Kan testi yaptır arkadaşım bu kadar basit .
1 haftalik hamilelikte hangi belirtiler olur kizlarcim ?? Kasiklarimda devamli ve hafif agri var ozellikle sol kasigimda..
Kizlar foto yukleyemedim yarin deneyecegim 25/26 gunde regl oluyorum
Ovulasyon testim 9.gun cift , 10. gun cift , 11. gun tek cizgim cikti
6, 8, 10 ve 13.gun iliskim oldu bugun reglimin 15.gunu..
insallah isteyen herkesin saglikli bebekleri olur en kisa zamanda ve saglicakla buyuturuz insallah bebeklerimizi amin
canım 2 yaşında kızı olan bir arkadaşımın bana bir öneride bulunmuştu şüpheli ilişkiden 15 gün sonra eczanelerden alınan test ile kontrol et demişti benimde şüphem var ama beklemedeyimhe birde daha bir haftalık vücutta pek belirti olmaz diye biliyorum en az 4 haftadan sonra belirtiler başlıyor
canımmmmmmmmm inşallah Rabbim isteyen herkese bebek verir.. sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah.....
bazı kadınlar bir haftalıkken yerleşme ağrısı oluyo sol kasıkta gibi yorumlar yapmış ondan sordum....
yaaaa inşallah ikimizde gebeyizdir şuan ikimizde inşallah bu mutlu haberi birrimize veririz amin.....
hamilelik testlerinden miratech ilişkinin üzerinden 6 gün sonra belli ediyormuş fabrikasını aramıştım ondan almayı düşünüyorumm
adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıdır. şimdi sana kesin hamilesin desek sonra adet olsan vebal almış olmayacak mıyız?? net konuşamayız. idrar tahlili şu aşamada sonuç vermez. eğer hamileysen son adet tarihine göre 2 haftalık falan hamile olmalısın o da kan testinde görünür. şüpheyle zaman geçmez ben de yaşadım.
canımmmmmmmmm inşallah Rabbim isteyen herkese bebek verir.. sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah.....
bazı kadınlar bir haftalıkken yerleşme ağrısı oluyo sol kasıkta gibi yorumlar yapmış ondan sordum....
yaaaa inşallah ikimizde gebeyizdir şuan ikimizde inşallah bu mutlu haberi birrimize veririz amin.....
hamilelik testlerinden miratech ilişkinin üzerinden 6 gün sonra belli ediyormuş fabrikasını aramıştım ondan almayı düşünüyorumm
Canımmm herkes için hayırlısını diliyorum herkeste belirti ve hissetme başka olur meselaa birisi o sol/sağ kasık batmasını hisseder birisi hiç hissetmez bişey hissediliyor yada hissedilmiyor diye şartlama kendini herkesteki belirtiler bir değil yani canım yarı güzel dileklerin için teşekkürler
sen şu 6 gün sonra belli eden testi bi yap eğer doğruysa bende alırım
canım o testi yapar yapmaz yazıcam sana... bence şuan ikimizde hamileyiz ((( inşallah ))
kızzzzzz ağzın bal yesin bal kaymak yesinnnnbide hamişsem aha böyle olurum
canım beyin üreme hormanlarına çok etki ediyormuş... Allah korusun olmamasının büyük sebeplerinden biride buymuş.. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim kötü şeyler çağırmayalım... Mucizelerde dolu Rabbimizden isteyelim.. o bişeyin olmasını isterse sadece '' ol '' demesi yeter.... bizim gibi bebek isteyenlerinde Rabbim yüzüne baksın inşallah vallahi bu mutluluğu senle paylaşmak isterim.... ne kadar süre sonra belli olcak senin canım ?? benim en az 15 gün var
benim şüpheli ilişkimin bugün 7.günü cuma-c.tesi regl günüm eğer regl olmazsam kan testi yaptırıcam
benimde 6.7. günü sayılır :)) canım bak ben o kadar çok arastırdımki ovulasyon testi ile günlerimi takip ettim....
gitti gidiyorda 25 adeti 38 tl içinde hamilelik testi var inşallah almaya mecbur kalmadan bu ay oluruzda hamilelğimizi rahat rahat yaşarız..
bak bebek istiyosak öyle reglden 14 gün öncesinde gün aşırı ilişki herkeste geçerli değil... ayın 1 inde adet oldun 3 ünde bitti demi ??? bittiği gün başlayacaksın gün aşırı diğer adetine kadar devamlı........
benim bi ark. sadece 1* 12 14 16 günlerinde yapıyomuş 1.5 yıldan sonra dr gitmişki onun yumurtlaması ikinci adetine yakın zamanlarmış herkeste aynı olmuo yani adetin bitsin sende gün aşırı başla.. test yapınca beni habersiz bırakma
canım beyin üreme hormanlarına çok etki ediyormuş... Allah korusun olmamasının büyük sebeplerinden biride buymuş.. aklımıza kötü şeyler getirmeyelim kötü şeyler çağırmayalım... Mucizelerde dolu Rabbimizden isteyelim.. o bişeyin olmasını isterse sadece '' ol '' demesi yeter.... bizim gibi bebek isteyenlerinde Rabbim yüzüne baksın inşallah vallahi bu mutluluğu senle paylaşmak isterim.... ne kadar süre sonra belli olcak senin canım ?? benim en az 15 gün var
canım ne oldu yaptınmı testi benim reglime 1-2 gün kaldı yarın yada c.tesi bekliyorum
bıtanecım ya reglım 25 26 sında olcak beklıom ay ınsallah ıkımızde sağlıcakla kucağımıza alacağımız bebeklerımıze hamıleyızdır suan...
ben bu sabah patladımbaşka bahara artık
birde 10 gündür kasık batması bel ağrısı mide bulantısı şikayetim var bu sabah oldum ama az geliyor bugün de saat 4 e randevu almıştım hastaneden test yaptırmak ve muayene olmak için yinede gidiym dimi belki üşüttüm falan bişeyler var yani bu kadar ağrı çekmem hiç normal gelmiyor bana en azından ult.muayene eder
canım bi dr git yaa benım ıcıme başka seyler doğuyo ıkımızle alaklı ustune görmedır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?