- 1 Nisan 2018
- 91
- 28
- 3
- 50
- Konu Sahibi Annelikyoluuzun
-
kahverengi akıntıyı adetin başlamadan önce habercisi olarak diye biliyorumkızlar hayırlı akşamlar
1 haftadır süren kahverengi akıntım var
Peçeteye anca geliyor kan
Ama nedir bu canımı sıktı
Adetim de gecikti
Epey gecikti normale 2 gün akıntı gelir 1 gafta oldu adette Yok akıntıya devamkahverengi akıntıyı adetin başlamadan önce habercisi olarak diye biliyorum
Doktora neden gitmediniz?Epey gecikti normale 2 gün akıntı gelir 1 gafta oldu adette Yok akıntıya devam
Geçen hafta yaptım negatif çıktı ben de çok isterdim aslındaDoktora neden gitmediniz?
Test yaptınız mı? Belkide hamilesinizdir.
Gecen ay bende o sekilde sadece lekelenmeyle adet oldum emin olmak icin kan testi verdim negatif cikti. Bu ay ise gecen ayin aksine yogun sekilde oluyorum.kızlar hayırlı akşamlar
1 haftadır süren kahverengi akıntım var
Peçeteye anca geliyor kan
Ama nedir bu canımı sıktı
Adetim de gecikti
Korunuyoruz aslında , eşim ilişkiden şüpheli, ilişkiden sonra böyle olmaya başladıGecen ay bende o sekilde sadece lekelenmeyle adet oldum emin olmak icin kan testi verdim negatif cikti. Bu ay ise gecen ayin aksine yogun sekilde oluyorum.
Mevsim gecisleri stres sıkıntı hepsi etkiliyo. Belki sizinki gec dollenme falandir siz yine de test yapin tekrardan bence
Su an normal adet zamanindaysaniz kan testiyle belli olur.Korunuyoruz aslında , eşim ilişkiden şüpheli, ilişkiden sonra böyle olmaya başladı
Hemen mi belli oluyor
Çoktan gecikti bileSu an normal adet zamanindaysaniz kan testiyle belli olur.
O zaman bi test yapin derimÇoktan gecikti bile
Rabbim gonlunuze gore versinSabah erkenden kalkıp test alacağım :) alarm kuruldu bile :)
Umarım çıkar
İnşallah canım :) sabah yazacağımRabbim gonlunuze gore versin
Bekliyoruz :)İnşallah canım :) sabah yazacağım
kist olusmus olabilir bende klomen catlatma ignesi kullandim adet olma zamanimda dediginiz lekeleri 1hafta yasadim ve regl olmadim 2.adet donemim geldi dr gittim yumurta catlamayip kist olmus ve 10gun once adet sokturucu igne kullandim yine olmadim dr 3gun daha bekle kan tahlilini yeniden yapariz olmazsa dedi gec dollenme olabilir diye ama mumkun degil klomenle zaten 1yumurta olusmustu oda kist olmusNegatif
2.adetim gelmezse doktora gitmeyi düşünüyorumkist olusmus olabilir bende klomen catlatma ignesi kullandim adet olma zamanimda dediginiz lekeleri 1hafta yasadim ve regl olmadim 2.adet donemim geldi dr gittim yumurta catlamayip kist olmus ve 10gun once adet sokturucu igne kullandim yine olmadim dr 3gun daha bekle kan tahlilini yeniden yapariz olmazsa dedi gec dollenme olabilir diye ama mumkun degil klomenle zaten 1yumurta olusmustu oda kist olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?