• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Çay

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
1 haftada 4 kilo verdiren cay ! ! !
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfi tane olacak
Hazırlanısı :
Elma ve limonu 4'e böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atıp kaynamaya bırakın. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dk once içilmesi gerekli.
Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor. Her birinin ayrı ayrı faydası var. Mutlaka deneyin..
Afiyet olsun:)(kaynak çiğdemcelezzetler)

kullandıgımız urunler saglıklı aslında saglık acısından da guzel kılo verıp verılmedıgını merak edıyorum

bir şey soracagım bunu deneyen varmı ki 4 kilo demişsiniz ona gore bende denıyım
ben denedim. bundan 7 yıl kadar önce. faydası oldu. geçmiş zamanda ne kadar kilo verdiğimi pek hatırlamıyorum ama ciddi kilo verdirmişti. şimdi zayıflama kürlerine bakarken görünce yine başlamaya karar verdim :) not: günde 3 bardaktan fazla içmeyin çünkü tansiyonu düşürüyor. düşük tansiyonlular da dikkatli olmalıdır.

Siz denediniz mii

bir şey soracagım bunu deneyen varmı ki 4 kilo demişsiniz ona gore bende denıyım

bende eşime yapayım.. hakketten uygulayan varmı...

kullandıgımız urunler saglıklı aslında saglık acısından da guzel kılo verıp verılmedıgını merak edıyorum
Ben de denedim arkadaşlar metabolizmayı hızlandırıyor. Ben extrandan içine kiraz sapıda koyuyordum. Görünce tekrar başlamaya karar verdim. Tek başına hiç bir şeyden mucize bekleyemeyiz tabiki işe yarıyor ama hareket spor şartı ile.

[QUOTvermem antakesesi35, post: 37870338, member: 451411"]Ben de denedim arkadaşlar metabolizmayı hızlandırıyor. Ben extrandan içine kiraz sapıda koyuyordum. Görünce tekrar başlamaya karar verdim. Tek başına hiç bir şeyden mucize bekleyemeyiz tabiki işe yarıyor ama hareket spor şartı ile.[/QUOTE]
Kilo verdin mi

1 haftada 4 kilo verdiren cay ! ! !
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfi tane olacak
Hazırlanısı :
Elma ve limonu 4'e böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atıp kaynamaya bırakın. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dk once içilmesi gerekli.
Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor. Her birinin ayrı ayrı faydası var. Mutlaka deneyin..
Afiyet olsun:)(kaynak çiğdemcelezzetler)
tadı da güzel olur sanki.

haftada 4 kg vermek sağlık açısından zaarlı birkere. inandırıcı değil doğru olsa bile denemeyin bence okadar hızdı kilo verilince vücudun dengesi bozulabilir

Ben çayı bugun yaptımkızlar yalnız pek bi ekşi geldi bana içerken güzel aslında tadı falan içilmicek gibi değil ama sonra ağızda hepbir mayhoşluk bırakıyo...birde tansiyonumu düşürdü sanırsam:(( devam edebilirmiyim bilmiyorum

Ben bunu buradaki bir üye vasıtasıyla öğrenmiştim, ama boğazım ağrıyor diye içmiştim :D çok iyi gelmişti tadı falan da güzel hastalığa da birebir yapalım o zaman daha iyi oldu bu yönünü öğrendiğim :)

Ben çayı bugun yaptımkızlar yalnız pek bi ekşi geldi bana içerken güzel aslında tadı falan içilmicek gibi değil ama sonra ağızda hepbir mayhoşluk bırakıyo...birde tansiyonumu düşürdü sanırsam:KK43:( devam edebilirmiyim bilmiyorum
bu tür şeylr i yaparken dikkatli olmalı sağlık sorunlarına yol açar. en güzeli yemeği kısıpbol su ve egzersiz en doğrusudur oturarak kilo verilmiyor maalesef

Back