Merhaba arkadaşlar, size çok sevdiğim diyet programımı yazıcam şimdi. Eğer siz de benim gibi sebzeden çok et ve tavuk seviyorsanız tam size göre.
Daha önce denediğimde olumlu sonuç aldım ancak 5 gün yapabilmiştim bu yüzden 2 kilo civarı vermiştim. Annem ve birkaç arkadaşı yaptı ve onlar 3 kilo verebildiler. Ben de şimdi tekrar yapıyorum 4. günümdeyim ve 1.800 kg verdim.
Yani düzgün uyguladığınızda günde 500-600 gram civarı gitmiş oluyor.
Protein diyeti olduğu için böbreklerin daha çok suya ihtiyacı vardır mutlaka bol su için. Ayrıca verilen kiloları kesinlikle almıyorsunuz çünkü yağ yaktıran bir diyet. Ama 1 haftadan sonra 1 hafta ara verip tekrar uygulayın üst üste çok uygulayınca kilo verme yavaşlıyor.
1.gün 2.gün şeklinde yazmıyorum ben listemi çünkü her gün aynı şeyler yeniliyor ama çeşitleri değiştirebiliyoruz.
Önce kurallarını belirteyim;
1) ÖĞÜN SIRASINDA YİYECEKLER SIRAYLA TÜKETİLECEK (ÖRN: ÖNCE PEYNİR ÜSTÜNE SALATALIK DOMATES ÜSTÜNE EKMEK ÜSTÜNE MEYVE GİBİ) BİRLİKTE YENMEYECEK.
2) ÖĞÜN ARALARI MUTLAKA "5 SAAT" OLACAK (EN GÜZELİ SABAH 8 ÖĞLEN 1 AKŞAM 6 GİBİ AMA SİZE KALMIŞ TABİ,YİNE DE 7'DEN SONRAYA BIRAKMAMAYA ÇALIŞIN AKŞAM YEMEĞİNİ)
3) ŞEKERSİZ OLACAK ŞEKİLDE KAHVE VE ÇAY SINIRSIZ (BEN YEŞİL ÇAY TERCİH EDİYORUM VE ACIKTIĞIMI HİSSEDİNCE İÇİYORUM)
4)EN AZ 2 LT SU İÇİLECEK
5) ÖĞÜN ARALARINDA ATIŞTIRMALIK OLARAK MEYVE DAHİ HER HANGİ BİR ŞEY YENİLMEYECEK
Sabah
2 dilim yağsız beyaz peynir veya 2 tane haşlanmış yumurta
100 gram yağsız domates salatalık karışık (söğüş gibi)
ince 1 dilim kepek ekmeği
toplamı bir elma büyüklüğünde olacak şekilde meyve
Öğlen
200 gram et ya da tavuk
(şimdi bu et ve tavukları ben hazır pişmiş tavuk döner,nugget,inegöl köfte,piliç köfte,kasap köftesi vs. aklınıza gelebilecek yağı az olan yiyeceklerle yiyorum ve önyargılı olmayın kilo verdiriyor emin olun) (tavada yağsız pişirilmiş,haşlama ya da buharda pişmiş)
300 gram salata (yağsız çok az tuzlu)
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
200 gram et ya da tavuk (iyukarıda belirttiğim gibi yine)
300 gram salata (yağsız az tuzlu)
1 dilim kepek ekmeği
Ben sebzeyi hiç sevmeyen bir insanım o yüzden bu diyet benim uygulayabileceğim cinsten, eğer siz de benim gibiyseniz seve seve yapabilirsiniz. 5 saat öğün araları biraz zorluyor ama acıktığım anda yeşil çay içiyorum 1 fincan. Ayrıca bol bol su içtiğim içinde açlık krizleri yaşamıyorum. Siz de düzgün bir şekilde uygularsanız eğer olumlu sonuç alacaksınız.
DENEYİMLERİNİZİ BEKLİYORUM :)
Sevgiler...