• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo !

india

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
30
0
86
Adana
arkadaşlar burdaki çoğu zayıflama bilgisinden yararlandım tabiki ama haftada 2-3 kilodan fazlası da bana yanlış geldi.ztn herkesin bildiği bi yöntemi hatırlatmak istiyorum az az ve sık sık yemek. ben bu yöntemi 2 hafta yapıp 4 kilo verdm.şöyle ki
kahvaltı + ara öğün
öğle yemeği+ara öğün
akşam yemeği

.porsiyonlarınızı küçültn.ztn midenz uzun süre boş kalmayacağndan açlık hissetmeyeceksnz.her öğün arasına 1 buçuk saat ya da 2 saat koyabilrsnz.akşam yemeğini az yiyip ara öğün gibi geçiştrn derm . kesinlikle hiç aç kalmadım. ara öğünlerinde meyve,cacık,bi kaç tane bisküvi yiyebilrsnz ya da taze meyve suları içebilrsnz.kesinlkle 2-3 litre su içmeye çalışın bunun çok etkisi oluyo. spor olarak biraz hereketlenmeniz bile büyük fayda sağlicak günde yarım saat yürüyün ya da evde egzersz yapın mesela asansör kullanmayın biri bakkala gidecekse o giden siz olun 1 kaç durak önce inip yürüyün. buna diyet bile demiceksnz:) hepinize sağlıklı günler dilermm alkisalkisalkis

NOT: tatlılardan kızartma ve hamur işlerinden çok fazla şeker ve tuzdan uzak durulması gerektiğini biliyosunz ztn :) ama bitane ağznıza atmaktan bişe olmaz ya :)

Son düzenleme:
teşekkürler cnm. aslında şuan önümde duran şeye bakınca aaaa kolay yaaa diyorum ama yemekleri görünce kendimden geçiyorum :S bayramdan sonra başlıyorum kısmetse değişikliklere. kahvaltıyı bi güzel yapıcam,öğle yemeğinde de ekmeksiz,akşam yemeğini kesmeyi düşünüyorum faydası oluyo bana.. tşkkrler cnm (:

önemli dğl cnm ama ara öğünler çok önemli hem aç kalmazsn bi öğün atlayınca diğer öğüne çok yiyoruz bunu ortadan kaldırıo :) umarım sen de kilo verirsn ben de bunu bırakmştm ramazanda şimdi devam edicem inş yine veririrz

arkadaşlar burdaki çoğu zayıflama bilgisinden yararlandım tabiki ama haftada 2-3 kilodan fazlası da bana yanlış geldi.ztn herkesin bildiği bi yöntemi hatırlatmak istiyorum az az ve sık sık yemek. ben bu yöntemi 2 hafta yapıp 4 kilo verdm.şöyle ki
kahvaltı + ara öğün
öğle yemeği+ara öğün
akşam yemeği

.porsiyonlarınızı küçültn.ztn midenz uzun süre boş kalmayacağndan açlık hissetmeyeceksnz.her öğün arasına 1 buçuk saat ya da 2 saat koyabilrsnz.akşam yemeğini az yiyip ara öğün gibi geçiştrn derm . kesinlikle hiç aç kalmadım. ara öğünlerinde meyve,cacık,bi kaç tane bisküvi yiyebilrsnz ya da taze meyve suları içebilrsnz.kesinlkle 2-3 litre su içmeye çalışın bunun çok etkisi oluyo. spor olarak biraz hereketlenmeniz bile büyük fayda sağlicak günde yarım saat yürüyün ya da evde egzersz yapın mesela asansör kullanmayın biri bakkala gidecekse o giden siz olun 1 kaç durak önce inip yürüyün. buna diyet bile demiceksnz:) hepinize sağlıklı günler dilermm alkisalkisalkis

NOT: tatlılardan kızartma ve hamur işlerinden çok fazla şeker ve tuzdan uzak durulması gerektiğini biliyosunz ztn :) ama bitane ağznıza atmaktan bişe olmaz ya :)

öncelikle verdiğin kilolar için tebrikler canım..bende başlıyorum kısmetse diyete.kış iyice gelip çatmadan 3-4 kilo versem çok iyi olacak.ama malum bayramda ne kadar dikkat etsemde bir düzen olmuyor.hem eşim hem ben ailenin en küçüğüyüz dolayısıyla çok kapı var gidecek.bugün 2de çıktım evden 10 da geldim düşünün artık:1closedeyes:yemek düzeni olmuyo e arada şerbetli tatlı hiç yemesemde çikolata ikramlarını geri çeviremiyorum:çok üzgünüm: bayram sonrası zayıflama maratonum başlıyorrrhihoyyyt

.teşekkrler cnm .aynen valla bayram bitsn bende başlicam ya bu tatlılardan diyet falan yapılmıyo:)

2-3 kılo versem cok ıyı olucakta su ıcemıyorum ya

aaa bak olmadı ama şimdiii:olmaz: su içmek şart..heleki diyet yaparken..su içmemek başlıca kabızlık ve kilo sorunudur şekercim..al yanına ufak pet şişelerden yudum yudum iç..önce tek şişeyle başla eğer hiç içemiyosan zamanla 2 şişe 3 şişe...öyle giderek arttırırsın...ben hergün 0.5 lik şişelerden 4-5 adet içiyorum..

içelim güzelleşelimm ohh :içelim:

Ben artık hiç bir diyete inanmıyorum yaaa... Yani yemeyerek zayıflamıyor.. Ramazanda okadar az yedimkii.. Ama hiç kilo vermemişimm..:(( cok üzüldüm yaaa.. .( Yarın yine başlıycam diyete bakalım neler olcak..

Ben artık hiç bir diyete inanmıyorum yaaa... Yani yemeyerek zayıflamıyor.. Ramazanda okadar az yedimkii.. Ama hiç kilo vermemişimm..:(( cok üzüldüm yaaa.. .( Yarın yine başlıycam diyete bakalım neler olcak..

bence çok az yediğin için hiç kilo veremedin.gerçi ramazanda metobolizmamız değişikliğe uğruyor ama normal düzende en az 5-6 öğün yemen gerekir herşey metobolizmayı tembellikten uzaklaştırmak için..yani yemeyerek değil sık sık yiyerek zayıflıyoruz..

kızlar evde bisiklete biniyorum.ama göstergelerin bulunduğu ekranda bi sorun var..1 saat ortalama 29 hızında çeviriyorum her akşam..ne kadar kalori yakmışımdır,benim gibi bisiklet kullanan varsa yanıtlayabilirmi ltfen?
bu sorumu spor bölümünede yazdım ama bakan yok pek oraya..

Back
X