• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 1 beden küçülmek

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
merhaba arkadaşlar 1 hafta sonra giymek istediğim bir pantolonum var ama fermuarını tam olarak kapatamıyorum.sizce 7-8 günde içine girme şansım varmı yoksa başka bir kıyafetmi ayarlamalıyım.aranızda 1 haftada 1 beden küçülen kişiler varsa deneyimlerinden faydalanmak istiyorum arkadaşlar.yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

bu arada illa kilo vermek gerekmez sıkılaşma yada su kaybıda olabilir çok fazla kilolu değilim zaten.tek isteğim pantolonumun içine girmek.hamilelik sonrası aldığım korseylede denedim ama çok kilolu olmadığım için korse değilde sanki tayt gibi sıkmıyor bile hiçbir faydası olmuyor anlıcağınız :(( başka bir yol bilen lütfen yardım etsin arkadaşlar

Son düzenleme:
rarlim dert etme simdi oncelikle fazla suyu atacxaz ama odem seklinde olanlari acikinca aci nescafe iceceksin 1 hafta her sabah oglen aksam sicak suya elma sirkesi koy sicakken ic hem bagirsaklarin calisir hemde vucuttan suyu atarsin
mesela yemek yedin az bi sure sonra aciktin yap hemen aci nescafeyi unutma ama seker yok sut ve suttozu yok boylece istahin kapanacak surekli salata ve sade makarna ye
1 hafta sonra goreceksin :)))

canım teşekkür ederim tavsiyelerin için.daha önce sen denedinmi bunu?birde makarna kilo aldırmazmı canım?

arkadaşım bişi dicem benim spor hocam diyorki neskafe yağ tutar kafein yani,yerine günde en fazla 2 fincan türk kahvesi iç...ben sölemeden geçemedim...yinede siz bilirsiniz

elaycım teşekkürler tavsiyen için sanırım nurakan geçici kilo kaybı için bu tavsiyede bulunmuş olabilir.iştah kesilip birşey yemeyim diye söylemiş anladığım kadarıyla

Bence de %100 detoksu deneyebilirsin veya şu andaki kilona göre korse alabilirsin.

arkadaşlar teşekkür ederim bu ayran diyeti nedir burda bulabilirmiyim?korse zaten en küçük beden S beden satıcıya sordum daha küçüğü olmuyormuş yani XS olur diye düşünmüştüm ama kadın o bedende kimse korse giymez zaten dedi.kiloyla alakası yokmuş korsenin vücudun sıkıysa fayda etmez dedi.yani maalesef o konuda bişey yapamıyorum.sporun tek zararıda bu sanırım korsenin faydası olmuyor.

Back
X