• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta sonra

bu kozu kulan burnu sürtsn istediği zaman msj atıp istediğinde atmayacak kadar geniş olmadıgınızı bilsin :9

Barışabilirsin ama şimdi değil. Gerçekten pişman olması lazım sana cevap vermediği için. Sen sanıyorsun ki pişman oldu bu yüzden yazmaya başladı. Hayır canım, peşine düşmeni bekliyordu sen düşmeyince egosu incindi zavallıcığın ve yoklama çekti sana... Şimdilik geri adım atma, en azından gerçekten sevip sevmediğini anlarsın hemde bir daha sana cevap vermeme saygısızlığını yapamaz.

Bu arada sarhoşken söylenen sözleri ciddiye alma. Evet içlerinden geçeni söylüyorlar bu doğru ama, içlerinden geçirdiklerini ayıldıklarında gerçekleştirmeye cesaret edemiyorlar.

İyice bir sürt burnunu...

Bir hafta once aksam bulustuk tatsiz seyler yasandi. Kavga etmedik ama kotu ayrildik. Aksam evde hic konusmadik aramadi. Ertesi sabah ben aradim cevap vermedi. Daha sonra son olarak ona su mesaji yazdim. Konusulacak bir sey kalmadi herhalde, ne ariyosun nede ben aradigimda cevap verme zahmetinde bulunuyosun. Yolun acik olsun yazdim yolladim. İnanir misiniz cevap bile vermedi. Ustunden bir hafta gecti demin ozlemedin mi beni diye mesj atti bende dedimki sen beni insan yeine koyup cevap vermedin ama ben sana aynisini yapmicam falan yazdim birazda ickiliymis onun verdigi seyle aradi beni oluru yok mu bi sans daha yok mu seni sebepsiz yere aramadim birseyler var ki aradim dedi. Bende oluru yok ikimiz icinde hayirlisi bu dedim. Ve o kadar zor tuttum ki kendimi bu kararimda istikrarli kalmak icin anlatamam. Numarani silicem bu konusmadan sonra bidaha seni rahatsiz etmicem dedi. Her insan hata yapabilir ama sen bilirsin dedi ve telefonu kapattik.
Su an bi yandan mutluyum dayanamayip barismadim genellikle oyle olurdu cunku. Ama icimde ona karsi ozel biseyler hala var ve kafam allak bulak oldu belli ki pisman olmus. Simdide mesaj atti sabaha kadar dusun sabah konusalim diye kararimdan vazgecmek istemiyorum yorumlariniza ihtiyac var. 6 aydir birlikteydik yaslar 18 22

burnunu sürtür, eğer bu şekilde daha önce ayrıl barış olduysa, kaybetme korkusu neymiş görsün, bende eşime yapmıştım ama ben gerçekten kararlıydım bitirmiştim, neler yaptı barışmak için barışmadım, en son ablasını arattırdı son bir şans dedim, barıştığımda nasıl bir ohh dedi anlatamam, ve o günden beri hayatımın merkezi olmadığını falan davranışlarımla belli ederim,ayağını denk alsın diye

Ayyy canım, daha o kadar gençsinki kafanı böyle insanlara takma, hayatın gençliğinin tadını çıkart, derslerine gelecegine enerjini harca

Zaten belirttigim gibi cok zor tuttum kendimi ama bunu ona hic belli etmedim kesin ve net konustum. Buraya yazmamin sebeb de bu kararimi degistirmek istemiyorum o yuzden yorum almak istedim. Haklisiniz olaylar tekerrur ediyor surekli...

Değiştirme o zaman kararını Elif! Hayatta tek erkek o değil, yaşın genç daha niceleri çıkacak karşına. Postala gitsin, cevap verme ne mesaja nede aramay. Boşver, o kaybetsin

Back
X