- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Gecmis olsun, Allah tez zamanda sifasini verir ihsallah. Stres yapma kendini uzup daha cok hasta olursun.
Ben ilk mesajinda bir seye takildim aslinda onun icin cevap yazmak istedim. Cuma adetim bitti cumartesi lazere gittim demissin, benim bildigim adet bitiminden 4 gun sonra gerekliymis bana oyle demislerdi, aklinizda bulunsun.
Geçmiş olsun canım.Üzülme inşallah güzel bi tedaviyle kurtulursun kistten.
Çok korkulacak bi şey olduğunu sanmıyorum ama tahlillerden sonra anlaşılır sanırım.Benim arkadaşımda da vardı kist 6 cm.Onun adetleri çok ağrılı ,yoğun ve mide bulantılı geçerdi.Çok şükür tedaviyle kurtuldu kistten.Sen de kurtulursun.İçini ferah tut canım.
Ablan için de başın sağolsun
Suan ben de ayni durumdayim arkadasim.
Gecen hafta cuma bitmisti pazartesi tekrar basladi.ilk defa boyle birsey oldu bana da.
17 nisana randevu aldim gidecegim.bakalim ne cikacak.
Daha erken gidersen sonucu bana da bildirirsen sevinirim.
Ben de cok korkuyorum
ALLAH sağlık ,şifa versin hepinize ,cümlemize kızlar AMİN ,
bende neredeyse 3 aydır adet olmuyorum en son aralıkta olmuştum sanırım stresli olduğum dönemlerde hep gecikiyorum nedense
Yahu bu forumdakilere neler oluyor böyleben dahil bu ay içinde gördüğüm ara kanama yaşayan 7. kişi sizsiniz...
Havalardan oluyor filan diye avutmak istiyorum kendimi
Benim 5 cm lik kistim varmış canım
Üzülme canım emin ol yalnız değilsin, henüz doktora gidemedim randevu tarihini bekliyorum ama şuan prolaktinim 93 ve yüksek ihtimal bende de kist çıkacak, reglden sonra 3. kez kanamam oldu
canım adet düzensizliği dışında bi şikayetin var mıydı kist olduğunu öğrenmeden önce
çene bölgesinde sivilcelenme tüylerde artış vs gibi?
kendim için soruyorum da yanlış anlama lütfen
Benimde prolaktin 56 acaba kist mi yükseltiyor prolaktini ?
Prolaktinim 6 ay önce 47ymiş 49 değil şuan 56 olmuş .
Ve ben düşsün diye 6 ay boyunca nalet olası bir hormon ilacı kullandım .
Acaba prolaktinin yükselme sebebi kist mi yoksa kistin oluşma sebebi prolaktinin yüksek olması mı ?
Bunu doktora sormak o an aklıma hiç gelmedi.
Dur ben bu soruyu doktora gidince sorayım bakayım
Canım sen ne zaman gideceksin ?
Bana kadın hastalıkları doktorum bugün prolaktin için Endokrinolojiden randevu almamı söyledi.
Bende aldım 19 nisanda gideceğim. Adetim bitince de bu ay tekrardan kadın hastaıklarına gitcem bir değişim var mı kistte diye.
Ben gittim bugün zaten 4 cmlik kistim var ultrasonla baktı.
Yarında sabahtan doppler ultrason ve kan tahlillerim var iyi mi kötü mü bakılcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?