- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
canım kendini boş yere kasma bak ben kasım ayındaydı sanırım ağrı şikayetyle doktora gittim ama nasıl korkuyorum görmen lazım dua ediyorum filan doktor kist olduğunu söyledi sonra ilaç vermedi ama bende istemedim zaten neyse geçen ay ben kanamam bittikten bir hafta sonra yeniden hasta oldum sonra 2 gün geçti bitti kist ve stres bence bende kendimi kasıorum sınavlar filan diye rahat ol kafanı takma ama ihmal etme doktora git sınavlarından sonra sınavlarında başarılar:)Kizlar oncelikle merhaba ; Beni tedirgin eden bir durumla karsi karsiya kaldim bu konuda billgisi olan var mi ogrenmek istiyorum. Gecen hafta ayin 12 sinde adet oldum cuma aksami kesildi cumartesi hemen lazere gittim. Bu sabah uyandim kirmizimsi akinti vardi tedirgin oldum. Sonra gelmedi hic bisey ama suan adet gibi gelmeye basladi. Kizlar ya kotu bisey degildir degil mi ? Lazerden olmus olabilir mi ? Bide sinavlarim basliyor pazartesi doktora ancak sonraki sali gidebilirim
bence lazerle alakası yok ben lazer yaptırmıyorum bak bende oldum ama kafama taktıkça oluyor rahat davran o zaman normale geçer ama doktoruda ihmal etmeYa ilk kez böyle birşey yaşadım ben. Düzensizliğim olmaz belki bazen 2 3 gün oynama olur oda 4 ayda bir, ilaç kullanmıyorum
Dediğim gibi geçen hafta salı olmuştum cuma bitti(3 gun surdu) cumartesi lazere girdim aradan tam 1 hafta geçti gene geldi .
Adet olabileceğini düşünüyorum başka biişey olamaz heralde.
Annem ilk üşütmüş olabilirsin dedi sonra bayağ gelince randevu alırız gideriz doktora dedi.
Ama ancak 1 hafta sonra.
Bende böyle şeylere çok takan biriyim , tamda sınavlarımın üstü düşüncem durcam
Sizce lazerin etkisi olabilir mi ki ?
Bende kesin kist var
Üzülme durrr.Ben de kist yoktu bende de oldu.Sınavlarımdan önceydi.Adetim 2 gün sürdü bitti tekrar bi hafta sonra başladı.Doktora gittim hiçbi şey yoktu.Stresten olmuştur dedi.
Bende kesin kist var
Ciddimisinİnşallah yoktur .
Ya ben biraz hastalık hastasıyım okuyup kötü oluyorum .
Mesela 6 ay önce prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı internetten yazanları okuyup ağladım çocuğum olmayacak mı diye
Şimdi de anneme kist olabilirmiş dedim kızdı bana
Kızlar gittim bugün doktora kist varmış 4cm (40 mm). Ultrasonla baktı.
Yarın doppler ultrason ve kan tahlillerim var .
Çok üzgünüm
Benim prolaktinim de yüksek çıkmıştı 6 ay önce. Bir sürü şey yazıyordu çocuğum olmayacak diye ağladım o derece .
Oyüzden internetten hiç bişey araştırmak istemiyorum.
Çok korkuyorum ablamı da kanserden kaybettik 5 sene önce bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum beni çok korkutuyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?