- 21 Ocak 2018
- 8.224
- 20.213
- 32
Ya ben erkenden veriyorum sonra niyeyse pisman oluyorum cok sacma verip geliyimBen verdim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben erkenden veriyorum sonra niyeyse pisman oluyorum cok sacma verip geliyimBen verdim bile
Aynen iki oy canım:)Cidden yine harikalar yaratılmışİki oy vericez dimi nezaman verelim guzel olmuslar
Beeen beceremedim o ikinciyi yaBirisi tek oy kullanmis
Niye pişman oluyorsun içinden gelene ver gitsinYa ben erkenden veriyorum sonra niyeyse pisman oluyorum cok sacma verip geliyim
Aynı anda işaretleyip vereceksinBeeen beceremedim o ikinciyi ya
Niye ki acabaBeeen beceremedim o ikinciyi ya
Bi dahakine artık. Ziyan oldu valla oy hakkım. Keşke en az 5 6 hakkim daha olsa kimsede aklım kalmasa.Aynı anda işaretleyip vereceksin
Hayırlısı canım:)Bi dahakine artık. Ziyan oldu valla oy hakkım. Keşke en az 5 6 hakkim daha olsa kimsede aklım kalmasa.
Öğreniyorum bu sekilde. 2.ye de tıklamam gerekiyodu birini kendime verdim sıfır olmasın diye. Aay çok güldüm kendime.Niye ki acaba
Yok niye ona verdim degil neden erkenden verdim sinra bakip duruyorum oylama ne olmus ilerlemismo diye :)Niye pişman oluyorsun içinden gelene ver gitsin
aaa ben hala öbür konuya yazıyomuşumİlk mesaj düzenlendi bakar mısınız?Oylamaya başlayacağız:)
@deynepnaz
Elalis
Canfeb
Dahliadivin
@Blue_Perii
@HayatSevinceGuzel
Bal0ncuk
@Elhan
@Minik Meleklerim
merve
@Gizemm0
@Feslegen Kokulu Nane
@Nana
@Oha diyorum
WunderLost
@pearlshine
@Youlost16
@Pembis Hayaller
Rica ederim gerçekten harika görünüyor deneyeceğim tarifiİlk oy için teşekkür ederim ❤
Haftaya artıkÖğreniyorum bu sekilde. 2.ye de tıklamam gerekiyodu birini kendime verdim sıfır olmasın diye. Aay çok güldüm kendime.
Dene dene güzel oluyor:)Rica ederim gerçekten harika görünüyor deneyeceğim tarifi
Bende yazacaktım bana oy verme diyeverdim gitti,hayırlı olsun
Canfeb bacısı senin tarife bayıldım ama oy vermedim,totem yapalım bakalım bu sefer olcak mı
Eline sağlık ablacmİlk mesaj düzenlendi bakar mısınız?Oylamaya başlayacağız:)
@deynepnaz
Elalis
Canfeb
Dahliadivin
@Blue_Perii
@HayatSevinceGuzel
Bal0ncuk
@Elhan
@Minik Meleklerim
merve
@Gizemm0
@Feslegen Kokulu Nane