Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet kayboldu var sanırım bisilerBugün tarif yok mu
BekliyoruzMillet kayboldu var sanırım bisiler
Masallah nerde oturuyorsun cevap vermeyebılırsın :)Evet canım geldim:)
7 ay oldu:) Hoşbulduk
Yeşilyurt tarafındayım canım sen:)Masallah nerde oturuyorsun cevap vermeyebılırsın :)
Bende öyleyim ama diğerine gel:)O kadar çok yer var ki kayboldum Nevreste
Yakşamlar canım nasılsınYakşamlar
Bekliyoruz canım benim :)Bu keyfe ben de ortak olayım diye aklımda ki tarif ile katılayım istedim.Peynirim var dı ama diğer mlzemeler eksikti.. Markete gittim,eksikleri tamamladım eve geldim yapayım dedim,dolabı açtım peyniri aldım ve bir de ne göreyim?Tarifin ana malzemesi olan peynirim meğerse pınar labne değil ,pınar süzme peynir miş
Neyse daha 3 hafta var birine katılırım.
Bende fahrikayahan tarafındayım :)Yeşilyurt tarafındayım canım sen:)
Bende ondan sonraki yerdeyim çıkışa doğru adını yazmayayım:)Bende fahrikayahan tarafındayım :)
Maşallah ben tarife başlamadım başlayıp uyanıbilirsem ilk ışıkta çekeyim diyorum genelde öğlen uyanıyorumMillet sahur hazırlığında ben çekim yapıyorum. Gece bu saatte yapılan çekimden ne hayır gelirse sanki
Belki bırakırlarsa tarifim den öğlende de çekerimMaşallah ben tarife başlamadım başlayıp uyanıbilirsem ilk ışıkta çekeyim diyorum genelde öğlen uyanıyorum
Vayyy vayyyy ellerine sağlıkMillet sahur hazırlığında ben çekim yapıyorum. Gece bu saatte yapılan çekimden ne hayır gelirse sanki
Sen yaparsın kalır mıBelki bırakırlarsa tarifim den öğlende de çekerim