Gebeliğe Hazırlık 1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm, kaç ay sonra gebelik düşünmeliym

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun başın sağolsun

Çok geçmiş olsun benimde 6.haftada kalbi durdu bir adet görüp deneyebilirsin dedi doktor ben bir doktora daha gittim canım oda tahliller istedi sonuç bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım, doktorlar farklı şeyler söyleyince bizim de aklımız karışıyor, ne yapacağımızı şaşırıyoruz hangisini dinlesek diye

Erken haftalarda genelde 2-3 adet dongusu yeterli diyorlar rahimin toparlanması için.Benim doktorum 2 adet sonra dene diyor, 2 kere kaybım oldu 6. haftada

Çok geçmiş olsun, bende ortalama o kadar beklemeyi düşünüyorum

Dusuk yaptigim gunden tam 1 sene sonra ayni gun kizimi kucagima aldim.Doktor 1 adet donemi bekle demisti

Hayırlı olsun çok sevindim inşaAllah hayırlı haberler alırım ve yazarım
İnşallah. Bu arada çanınızı sıkmayın, sağlıksızsa düşük oluyormuş. Doktor bana iyi ki düştü sağlıksız ki vücut kabul etmemiş demişti, ilk gebeliğiniz mi bilmiyorum ama ilk kez hamile kalanların %20 si düşük olurmuş, yani sık rastlanılan durum.

Çok geçmiş olsun, bende ortalama o kadar beklemeyi düşünüyorum
Bende geçen ay düşük yaptım 8 haftalıkken ama sadece kese görünmüştü muhtemelen boş gebelikti. Doktor kürtaj olmana gerek yok dedi ve ertesi gün düşürdüm zaten. Hemen başla beklemene gerek yok dedi. Bende ilk adetimde gidip aşılama yapacağım. Bir ay bekleyin diyen doktorlarda rahim kendini toparlasın diye öyle diyorlar. Garantiye almak istiyorsan 1 adet geçsin derim. Ama ben beklemeyeceğim

Çok geçmiş olsun, 2 adet beklerim sonra düşünmeye başlarım bende, inşaAllah hayırlı haberler alırsınız

Aynen ilk gebeliğimdi, insan biraz korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye hayırlısı olsun inşallah

ocak ayinda 6 haftalik dusuk yaptim。 dr beta sifirlaninca tekrar dusunebilirsin dedi 4 aysonra tekrar hamile kaldim。 bende senin gibi kendim dusurdum kurtaj yok

ocak ayinda 6 haftalik dusuk yaptim。 dr beta sifirlaninca tekrar dusunebilirsin dedi 4 aysonra tekrar hamile kaldim。 bende senin gibi kendim dusurdum kurtaj yok
Geçmiş olsun, sizinle benziyor haftamız ve durumumuz, çok teşekkür ederim bilgileriniz için, hayırlı olsun bebeğiniz de

Geçmiş olsun
Ben 7 haftalıkken kalp atışını duyduk, 10 haftalıkken tekrar gittiğimizde kalp atışı yoktu artık.. üstelik nerdeyse iki hafta önce durmuş Kürtaj oldum Doktorum tıpta üç adet dönemi bekle deriz ama hiç beklemeyenler de var, ben yine de sana üç ay beklemeni öneririm dedi
Allah'a şükür ki üçüncü adetten sonra hamile kaldım
Ama.sana laf olsun diye altı ay demis olamaz bence Burda hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta Başka bir doktora danış mutlaka

Geçmiş olsun, sizinle benziyor haftamız ve durumumuz, çok teşekkür ederim bilgileriniz için, hayırlı olsun bebeğiniz de
sagol canim benim zor bi donem。 kurtaj olmadigi icin agrinda cok olur gecmis olsun en saglikliaindan nasip etsin rabbim sana ve isteyen herkese

Düşük mu sadece yoksa kürtaja d gerek oldu mu ? Kürtaj olunca rahim kendini toparlasın diye vakit veriyorlar. Ben dusuk yapmıştım 5 haftalık doktor sadece 2 adet dönemi bekle dedi sonra hamile kaldım hemen

Düşük mu sadece yoksa kürtaja d gerek oldu mu ? Kürtaj olunca rahim kendini toparlasın diye vakit veriyorlar. Ben dusuk yapmıştım 5 haftalık doktor sadece 2 adet dönemi bekle dedi sonra hamile kaldım hemen
Kendim düşürdüm kürtaja gerek yok çok güzel herşeyi atmışsın dedi ultrasonda baktı, biz 6 ay öneriyoruz dedi düşükten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…