1 hafta kalanlar buraya :)

ultra hassas gebelik testi hani şu en pahalısı en iyisi denen bendede hep yanılttı, yazınızı bir çırpıda okudum, vallahi bu bekleyiş heyecanı bile ok güzelmiş stresli ama yine de değer :) teşekkür ediyorum aktardığın deneyimin için :)

canım ultra hassas gebelik testi yaptım silik bile çizgi yoktu.. en iyisi kan testi.. en azından negatif olduğunu bilince insan kendini gelecek aya hazırlıyor.. demekki bu birliktelik günleri yanlış diyor ve gelecek aya farklı günü deniyor.. ki ayda milyon tane gebelik testi yapmaktan daha ucuz bir kere kan testi yaptırmak..

seni ve göbüşündeki meleğini çok öpüyorum..

o pahalı test gerçekten hiç bir işe yaramıyor kan testi yaptırdıktan sonra (ki regle 3-4 gün vardı) evde fazladan kalan 5 liralık testlerden kullandım çok silik de olsa o verdi sonucu..

beklediğin adet tarihinin 9 ay sonra gelmesi dileklerimle

Pozitifliğine hayran kaldım ama göbüşümde var mı yok mu bilemiyorum ki şuan

Pozitifliğine hayran kaldım ama göbüşümde var mı yok mu bilemiyorum ki şuan

aaa nasıl bilmiyorsun konuş onunla.. (bir ayda farketmeden kaç kere kimyasal gebelik geçiyormuşuz) ordaysa eğer meleğin aman ne kimyasal olcam be zaten canım sıkılıyor burda dışarda benimle konuşan bi annem var ben ona gideyim o halde diye düşünsün..

daha öncede yazmıştım bir arkadaşıma lütfen benim ol benimle olursan sana çikolata alcam şunu alcam bunu alcam diye çok sözlerim var ona.. oda bu yüzden tutunuyor işte bana... bir haftadır kanamam var ama bebeğim onu ne kadar sevdiğimi bildiği için onla her an konuştuğum ve dokunduğum için gitmiyor direniyor.. onla konuş ona dokun.. saçmalık deme sakın.. saçma olsa o minnacık su damlası bir mucize olamazdı.. anne karnında duyuyor işitiyor anlıyorsa .. emin olun sizede tepki verecektir..

Can'sınn Allah gönlündeki gibi yaşatsın sana herşeyi

kanikey senle ve sare ile mart ayında paylaştıklarımızı ve birbirimize olan desteği asla unutamam.. benim için çok kıymetlisin..

ah canım benim rabbim sağsalim kucuna almayı nasip etsin yavrunu amin
benim içinde çok kıymetlisiniz ay minnoşunun cinsiyeti belli olsada ciciler alsak çok heycanlı

kızlar selamm benim de reglime tam 1 hafta var. ovulasyon geçeli 13 gün oldu. yumurtlamadan 4 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu karın ağrısıyla birlikte ama ondan sonra tık yok. çok umutlanmıştım halbuki lekelenmeden sonra. yine de umudumu tamamen kaybetmedim hepinizin göbüşü bebişle dolsun inşallah

Seelam canlar bat 5 kaldi adetten mi bilemem hafif gigus sizisi mide bulantisi var sanirim kirmiziyi gorecegim yine

benimde 5 gün kaldı öyle aman aman bi belirti yok adet öncesi hafif bel ağrısı falan dışında...Rabbim hayırlısı ile bir evlat nasip et biz kullarına da...

Arkadaslar sirayla kac gun kala yaptigimi yanlarina yazdim umarim dogrudur pzt bat

Eklentiler

• 20150530_172117.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…