1 günde etkisini gösteren egzersiz ..

ben yaklaşık bi yıldır yapıyorum bu tarz hareketleri ve evet sıkılaşmak için çok işe yarıyor

bende yaklaşık 4gündür falan yapıyodum bu tarz hareketleri azı yok fazlası var yanii,neyse bunlardada dizi kırmadan sağa sola olanı ve duvar şınavını deneyeceğim,ben kilo verirken hiçte vücudum sarkmadı şükür ama bu aralar kilo verimim yavaşladı,bari biraz daha sıkılaşayım

yaklaşık 15 gündür bi sabah bi de akşam yapıyorumi gerçekten çok fark etti özellikle karın kaslarım çok gelişti, bizimle paylaştığın için çok çok teşekkürler

belimi 5 cm kadar inceltmek istiyorum bu hareketlerle mümkün olur mu ve de 1 ay gibi bir sürede mi yoksa daha uzun sürede mi elde ederim bu inceliği ayrıca bel için çok daha etkili hareketler var mı incecik belim olsun istiyorum da bir de mekikten sonra ki egzersiz mekik pozisyonunda mı yapılıyor ayak ta mı?

Bel için bana kalırsa en etkili yöntem dik durup,alt bedeni hareket ettirmeden yalnızca üst bedenle sağa sola dönmektir.
mekikten sonraki hareket ayakta.( ilk cümlemdeki hareket :)

Ben duvar sinavini anlamadim ya duvarin karsisinda durcak.miyiz sadece elimizi dayayip

Normal şınav çeker gibi duvara yaklaşıp kol kaslarını kullanarak kendini geri iteceksin. Bildiğimiz şınav, sadece yüz üstü yatarak değil ayakta duvara karşı yapılıyor. :)

ben de denicem hem okul hem iş bi aradayken spora vakit ayırmak zor geliodu sanırım bunlar kısa süre tutar yarından itibaren başlıyorum gelişmeler burada :) ayrıca konu sahibesine teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…