1 günde etkisini gösteren egzersiz ..

bu sabah yaptım inşallah sonuç alırım..
mekiği 50 yaptım ama boynum ağrıdı 25 25 yani..
iki ayak kaldırma pozisyonundada bel boşluğuma elimi koydum..

Gerçekten güzel bi program olmuş ramazan dayız şu anda ama ben de başlamak istiyorum ramazanın bitmesini beklemeyeyim iftardan sonra yapayım demi hihoyyyt
gelişmeleri bildiririm :)

Yere yüz üstü sağ dizinizden destek alarak uzanın.-yani dizinizin üzerinde.-Sol bacağınızı arkadan havaya doğru kaldırıp indirin. 20 sağ 20 sol

ben bu hareketi tam anlayamadım ama:kedi:

Yere yüz üstü sağ dizinizden destek alarak uzanın.-yani dizinizin üzerinde.-Sol bacağınızı arkadan havaya doğru kaldırıp indirin. 20 sağ 20 sol

ben bu hareketi tam anlayamadım ama:kedi:

yüz üstü uzanın.sağ diziniz kırık olsun..kalçanızı havaya kaldırın.sol bacağınızı indirip kaldırın :)

Ayyy bu ise yararsa cok mutlu olurum ben yaaa o kadar kafama taktimkii ders calismaktn 5 saat anca uyuyorum zaten diye yapamiyorum basliyorum 1 2 hafta sonra yapamiyorum yok sinavdi oydu buydu Canim ben bunlari aslinda yaptim 2 ay kadar belim inceldi de gobegim gitmemisti. Bida denicem ama heyecanlandim

bugun yaptim bende
duzenli olarak yapmayi planliyorum
ama kendime guvenemiom kesin sklr birakirim

bende yarın deneyece,ğim. benım kalçam çok fazla ver herkes kilo verdığımde kalçamın kalacağını söylüyor bunun için bi hareket önerin varmıdır ?

Bu egzersizleri duzenli yapip su kadar zamanda su kadar inceldim diyebilecek birileri var mi acaba? Benim hemen gobekten kurtulmam lazim da

Cok cabuk sıkılan bir insanım yani kısa zaman icinde sonucun kendini yavas yavas göstermesi gerekiyo benim icin iste o zaman daha da hırslanıyorum bende yapıcam bu hareketleri 1 ay sonrada fitnesa baslıycam iiinsallahh.

duvar şınavı ve dizi kırmadan nası elimi baldıra itebilceğimi anlayamadığım hareket dışında hepsini yaptım canım :) teşekkürler

ben pek toparlanma hissedemedim ama zamanla hissederim inş.

Arkadaşlar okulum dolayısıyla düzenli olarak yardımcı olamıyorum sizlere kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Bu kısmı anlamadım....

bizede yardımcı ol söle hemen etkisini göstericek bir egzersiz kalça iç bacak fln

İç bacak için koltukta yatarken dahi yapabilirsiniz :)

Sırt üstü uzanın
Ayak tabanlarınızı basın ve dizlerinizi kırın.
Pozisyonu bozmadan bacaklarını dışa doğru açıp kapayın.
Açarken kaslarınızı hissedin
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…