Gelinlik Modelleri 1 GÜNDE DİKİLEN GeLİNLİĞİN VE KINALIĞIM:)

Güle güle giy canım beğendim ikisini de.

Fakat aklıma bir şey takıldı, gelinliğinin arkası ipli mi? Eğer ipliyse giydiğinde bel kısmını biraz daha sıkıştırın. Çünkü kınalığında belin daha ince duruyor. Gelinlikte orası kaba durmuş. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Güle güle giy düğününde. (Tabi düğünün henüz olmadıysa, yazmakta geç kalmadıysam)

merhaba , bence gelinliğimi prenses etek hiç düşünmemiştim ama denediğimde çok ama çok yakışmıştı fakat o zamana kadar hep fransız danteli daha ağır bişeylerin hayalini kurmuştum sonra hayalimdeki dantel gelinliğimi buldum içimde kalmasın die kınalığımı prenses etek aldım :) rengide senin kınalığına çok yakın .:) düğünüme 2 hafta kaldı sabırsızlanıorum giymek için.:) sanada mutluluklar tatlım çok hoş gelinliğin ve kınalığın :)

mutlulukla giy inşallah canım ama ilginç 2 ay boyunca moda evine gidip gelmekten heba oldum ben ya yine iyi yetiştirmişler mutluluklar diliyorum

tarlatanını xl tarlatan al canım ama prenses modellerde sönük hoş durmuyor kabarık olsun :) benimde prensesti inanılmaz kabarık bi gelinliğim vardı

vee o gun geldı sabırsızlıkla gıymeyı bekledıgım gelınlıgımı gıydım, supper bır dugunum vardı aman nazar değmesin, dugundekı halım sacım basım makyajım sızlerle, bu arada gelınlıgım o kadar kuyruklu uzun olmasına ve herkesın basmasına ragmen hıc yırtılmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…