- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
kızlar dün sabah izmire gittik nişanlımla gelinlik ve kınalık almaya, nişanlımın akrabasının izmirde dikimevleri var oraya gittik önce taşlı gelinlik istedim birden ve denedim beğendim, 8,9 tande gelinlik denedim ama aklım taşlıda kaldı, biz bir dolanalım diye çıktık mıss defneye gittik orada da taşlı bir gelinlik giydim onuda beğendim 3200 dedi ama 2600 olur dedi biz hicbir şey demeden, bizde olmaz en fazla 2bın verırız dedık tamam dedı, ama bız akrabamıza gıdıp geleceğız onların mağazayada bakmamız lazım dedık, cıkarken ilginenen kız fıyatta bır seyelr daha yapacagım dedı, akrabamıza gıttık onarın taz depoları var ızmırdekı cogu yere onlar satıyormus dedpodan tas seçtim kalıp halınde ve kasama kadar gelınlıgım hazırlandı, magaza adı veremem cunku fıyatta cok cok ındırım yapıldı yanı hedıye gıbı bır sey oldu gelınlık artı kınalık 1250 tl, kınalıgımdada tas var ve gelınlıgımde yunan tulukullanıldı, ılave kuyruk yapıldı salona gırısımızde havuz var kopruden gececegız, nıkahtan sorna kuyruk çıkacak.