• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 1 GÜNDE DİKİLEN GeLİNLİĞİN VE KINALIĞIM:)

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar dün sabah izmire gittik nişanlımla gelinlik ve kınalık almaya, nişanlımın akrabasının izmirde dikimevleri var oraya gittik önce taşlı gelinlik istedim birden ve denedim beğendim, 8,9 tande gelinlik denedim ama aklım taşlıda kaldı, biz bir dolanalım diye çıktık mıss defneye gittik orada da taşlı bir gelinlik giydim onuda beğendim 3200 dedi ama 2600 olur dedi biz hicbir şey demeden, bizde olmaz en fazla 2bın verırız dedık tamam dedı, ama bız akrabamıza gıdıp geleceğız onların mağazayada bakmamız lazım dedık, cıkarken ilginenen kız fıyatta bır seyelr daha yapacagım dedı, akrabamıza gıttık onarın taz depoları var ızmırdekı cogu yere onlar satıyormus dedpodan tas seçtim kalıp halınde ve kasama kadar gelınlıgım hazırlandı, magaza adı veremem cunku fıyatta cok cok ındırım yapıldı yanı hedıye gıbı bır sey oldu gelınlık artı kınalık 1250 tl, kınalıgımdada tas var ve gelınlıgımde yunan tulukullanıldı, ılave kuyruk yapıldı salona gırısımızde havuz var kopruden gececegız, nıkahtan sorna kuyruk çıkacak.
$2012-07-14_20-20-44.jpg
$2012-07-15_13-05-44.jpg
$2012-07-15_13-06-56.jpg
$2012-07-15_12-48-14.jpg
$2012-07-15_12-49-54.jpg

1 günde dikilmiş olmasına rağmen gayet güzel dikilmiş modelide hoşuma gitti mutluluklar dilerim

kınalıgını pek beğenmedim cnm ama gelinliğin tam benim hayalimdeki gelinlik:72:

kınalık benımde ıcıme cok sınmedı ama işte şıkır şıkır bır sey olsun dedık, bırde onun ıcın gezmek ıstemedım sıcakta, aldım gectım . gelınlıkte hıc aklımda olan bır model degıldı taslı ve kabarık pek ıstemıyordum ama gıyınce begendım, bıraz daha belım ınce olsaydı super olacaktı , bıraz hareket edıp ıncelmem lazım arkası ıplı zaten sıkarız olur dıye dusunuyorum

Kınalığın rengi de modeli de çok hoş, sana da yakışmış
Anladığım kadarıyla taş işleme üstleri seviyosun, o yüzden gelinliğin de güzel.
Mutluluklar

çok güzel gelinliğini çok beğendim yanlız benım anlamdıgım nokta şu bıraz karısık anlatmıssın ondan anlamdım sanırım :) Gelinliği sonuç olarak miss defneden mi aldınız yoksa akrabadan mı ?

çok güzel gelinliğini çok beğendim yanlız benım anlamdıgım nokta şu bıraz karısık anlatmıssın ondan anlamdım sanırım :) Gelinliği sonuç olarak miss defneden mi aldınız yoksa akrabadan mı ?

:) doğru dıyorsunc anım oradan oraya atlayarak yazdıgımdan karısık olmus. sonuc olarak akrabamızda daha dogrusu nısanlımın akrabasından aldık ıkısınıde.

ne kadara diktirdin çok güzael olmuyş güzel güle giy..

canım kınalıgımla ıkısını 1250 tl ye aldık, kınalıgı cok severek almadım baska yere gıtmeyeyım ve uygun olsun dıye oradan sectım, normalde bu gelınlıgı 3500den fıyat acıp 2500e ınıyorlarmıs. mıss defneyede ugramıstık oradada buna benzer bı gelınlık gıydım 3250 dedı, 2600e ındı sonra 2000e ındı, akrabama ugramam lazım onalrın modellerede bakacagım dıyınce bıraz daha ınerım donersenız dedı.

Kınalığın rengi de modeli de çok hoş, sana da yakışmış
Anladığım kadarıyla taş işleme üstleri seviyosun, o yüzden gelinliğin de güzel.
Mutluluklar

canım aslında tas hıc aklımda yoktu dantellı sade bır sey alırım dıye gıttım, ılk taslı bır gelınlık denemek ıstedım ve sonuc her seyı taslı alıp geldım:))

Back