- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.088
Aynen bende çok beğendim hemen yiyip çay keyfi ile devamBayat ekmek kebabı olan masaya verdim oyumu.Balkonda çaydanlık ta cazibeli geldi bana,çayı sevdiğimden dolayı
Merhaba ilk mesajda yazıyor.Sofra sahipleri yarışma sonunda açıklanacak:)Bende oyumu bayat ekmek kebabından yana kullandım.Ama tarifin üstüne tıkladığımda açılmadı. Kim yaptıki ben tarifini merak etmiştim. Kim yaptıysa bacım ellerine sağlık bul beni tarifi istiyom
Merhaba ilk mesajda yazıyor.Sofra sahipleri yarışma sonunda açıklanacak:)
Konular yok sadece sofra resmi ile katılım sağlanıyor.Sizde katılır mısınız? İkinci haftaya başladık:)
Tamam canım inşaallah beklerimMerhaba inanın katılmayı çok isterim ama ben bekarım ve ailemle yaşıyorum annemde çok pimpirikli özellikle mutfakta, rahat olamadığım için pek girmiyorum. Ama katılmak çok isterdim olurda ilerde evlenirsem ve kendi mutfağım olursa hemen hemen her yarışmaya katılmayı düşünüyorum inşallah. Şimdilik uzaktan bakıyorum malesef
Sofrayı çaktırmadan ucundan çekseydinMerhaba inanın katılmayı çok isterim ama ben bekarım ve ailemle yaşıyorum annemde çok pimpirikli özellikle mutfakta, rahat olamadığım için pek girmiyorum. Ama katılmak çok isterdim olurda ilerde evlenirsem ve kendi mutfağım olursa hemen hemen her yarışmaya katılmayı düşünüyorum inşallah. Şimdilik uzaktan bakıyorum malesef
Canım oylama bitince tarif sahipleri açıklanacak o zaman sorarsınız:)Nevreste ben bayat ekmek kebabının tarifini merak ediyorum nasıl öğreneceğiz peki tarifleri
Tamam canımCanım oylama bitince tarif sahipleri açıklanacak o zaman sorarsınız:)
Rica ederimTamam canımteşekkür ederim
ben biliyorumNevreste ben bayat ekmek kebabının tarifini merak ediyorum nasıl öğreneceğiz peki tarifleri