1. Evlilik yıldönümü için yardım lütfen aklım çok karışık?

simarikcadi

Mutluluk prensesii:)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
139
1
66
İstanbul
Merhaba arakdaşlar belki yapıcak çok şey var evlılık yıldönumu için ama inanın aklım çok karışık ne yapıcagımı şaşırdım 17 eylül pzt. evlılık yıldönumumuz ama ben 15 eylülde bişeyler yapmayı düşünüyorum işin garip tarafı 18 eylülde dogum günü üstü üste geldi..

İstanbula yakın yerlerde bir otel bakınıyorum işyerınde cumartesı için izin alabılırsem öyle olabılır evde pek istemıyorum apartman aile apartmanı gelen giden oluyor evde hazırlık yapsam diyorum ama eşim benden önce hep evde oluyor oda olmuyor lütfen fikirlerinizi ihtiyacım var hediye olarak cep telefonu alıcam ama yanında küçük süprizler düşünüyorum
Kk forum birinin önerisini okumuştum kalpli degişik çikolata ve yanında not hayatımı tatlandırdıgın için sonra asprin başını ağırttıgım zamanlar için fln bide saat not olarakta zamanını benle geçirdigin için fln yazıyorduu onları yapsam başka ne yapsam acaba bide oda hazırlık yapıp çakışmasından korkuyorum sagolsun romantiktir süprizler yapar olmadık anlarda yıldönumu içinde bişey yapıcagından eminim ne kadar balıkcıda balık ısmarlarım yada bir restaruanta gıder yemek yerız gelırız diye kızdırsada süprizler yapıcagından eminim...

Bizimde 1. yıl dönümümüz 17 eylül ve ben ne yapacağıma karar vermedımgüzel bir aksam yemeği kesinde,otelde kalmıyacaksanız evi cok güzel hazırlıyabilirsin yatak odasını mumlar falan sevdiği şeylerden alın..
Ayrıca 18 eylülde doğum günüyse bence 17 eylül gecesı pastasını hazırlayıp gece süpriz yapabılırsınız bır tasla ıkı kus yanı..

Son düzenleme:

ama ama benden önce eve gelıyor hep hangı ara hazırlıcam kı benım mısafırım arkadaslarım çoktur hafta sonu hep bizde takılırız bır anda gelırlerse havası gıdıcek süprizin yada apartmandan bırılerı gelır offf o yüzden pek evde olmak istemıyorum

şakayla karışık ıkısını bır arada
kutlarız demıiştim pek yanaşmadı gecen yıl 17 eylulde evlendık ertesı gun unutmusum bozuldu bende aşkım neden bozuluyorsun daha ne istiyorsun koskocaman pasta ile tum ailen sevdıklerın (birgün önceki dügünüm) ne kadar güzel eglendık kutladık hedıyende kırmızı kuşak ile paketlenmiş bendim fln diye diye kıvırmıştım bu sene malesef öyle yapmama hem dogum gunu tum arkadaşları ile ve benım aılemde gelıcek 18 eylul salı gunu kutlucaz inşş

Hafta sonu tatile gidebılırsınız,ıkı gunluk ıst-ank cıvarındaysanız abant olabılır ya da sapanca:))bende bunları dusunuyorum ama bayram ıcın..Aynı sehırde olup otelde kalmak dan daha iyi

hahah o da iyimişyine de ilk sen kutlasan hoşuna gıder 17 eylul gecesı 00 dan sonrahos bır gecelik giyip,alkol kullanıyosa sevdığı ıcıcek ve cıkolatayla mınık bır pasta(ben doğum gununde öyle yapmıstımcok duygulanmıstı)guzel bır ön kutlama olabılır.

O düşünce ayrı tabıkı şimdiden gecelıkte bakıyorum o geceye özel ama 15 eylulde istanbul yakını bır otel kaçamagıda düşünüyorm

ay bizim de 1. yıldönümümüz 17 eylüüüüül (= ne güzel...

ben aksarayda oturuyorum,kapadokya da (ürgüp ya da avanos) doğal mağara otellerden yer ayırtmayı düşünüyordum ama bu hafta sonu eşim ildışına çıktı gidemedik..önümüzdeki hafta sonu da bnm veli toplantım ve bi arkadaşımızın iş yeri açılışı var yine gidemicez galibaa

Hayırlısı olsun zamanı önemlı deıl zaten gönlunuz bır olsun elbet kutlarsınız:)) bende son kararımı verdım abant ta guzel bır hotel ayarlıcam kendı patronumdan ve eşimin patronundan izni aldım:) hayırlısı bakalım bu hafta sonu guzel gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…