- 9 Haziran 2021
- 201
- 123
- 28
- Konu Sahibi Myperogatve
Kizlar merhaba biraz uzun yazdığım için öncelikle çok özür dilerim. Sıkılmayıp dinlediğiniz için de teşekkür ederim. Konuya şöyle basliyayim. Benim kaynım subay ve izne geldi 20 yaşında kayınvalidem de geçen biz onu görmeye kv gittik. Tek olduğu için kaynımın canı sıkılıyor sanırım. Galiba birde aşk meşk işleri var arada arabamızı alıp 1 saatliğine kaçıyor. Tabi arabayı alıp gitmesi bizim için asla bir sorun değil. Kendisinin de katkısı oldu arabayı alırken. Herneyse kaynım pazar günü eğitime geri dönüyor ve artık operasyon zamanı geldiği için sıklıkla gelemicek tekrar bu tarafa. Eşime dün mesaj atıp hafta sonu gelip gelemicegimizi sormuş. Fakat bizim pazar günü evlilik yıldönümümuz ve ilk yıldonumumuz eşim biraz çekingen bir insandır. Oda kalkıp bunu soyleyememis iş yerinden cagirabilirler gelirsek haber veririz demiş. Bizim evimizle kv evi 1 saat sürüyor. Kaynimda abi sikisiksan arabaya benzini ben atarim demis. Tabi çok şükür söz konusu o degil. neyse eşimde Gelip bana söyledi böyle böyle bir durum var pazar günü ben seni yemeğe cikarticaktim bugün yemeğe çıksak yarin annemlerin oraya gidebilir miyiz dedi. Kardeşimi son kez göreyim dedi ugurlayalim dedi. Şimdi arada çok kaldım asla anlayışsız bir insan değilim söz konusu kardeşi ve operasyona gidecek Allah muhafaza bir şey olsa çok vicdan azabı çekerim gorusturmedim diye. Eşimde kardeşini görmek çok istiyor. Bende olur sorun değil dedim bugün yemek teklifini kabul ettim yarın ve yıldönümüz olduğu günü kv geciricez. Sizce doğru mu yaptım fikirleriniz nedir