1 ekime kadar 3.tüp bebek denemenizi yaptırın arkadaşlar

B

bebegimgelartık

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi bebegimgelartık
slm arkadaşlar.şuan okadar moralim bozukki ağlamaktan gözlerim şişti.devlet bize verdiği 3 tüp bebek yardımı hakkımızı geri alıyor.hani verilen hak geri alınamazdı.2ye düşürmüşler.üstelik 1 ekim son.yani bu tarihe kadar 3 tüp bebek hakkınızı kullanın diyo.lanet olsun.allah bu hakkımızı geri alma fikrini çıkartanın belasını versin.yeter artık ya nasıl biyerde yaşıyoruz bi.bide 3 çocuk yapın diolar.kızlar herşey bi yana biz sesimizi nasıl duyuracağız.napıcaz bi.elim ayağım titriyo sinirden.bu nasıl bi ülke nasıl bi devlet.bıktım artık ya bıktım.sizlerle paylaşmak istedim.belki yardımcı olmuşumdur haberdar olmayanlara.ya şimdi o tarihe kadar imkanı olmayanlar nasıl yapıcak son denemesini nasıl yaralanıcak alınmak üzere olan hakkından.kızlar bişiler yapalım fikirlerinizi bekliyorum.ben sağlık bakanlığının sitesine bikaç bişi yazdım eğer imkanınız varsa sizde yazın hatta daha fazlasını yapalım.hepinizi öpüyorum.allah yolumuzu açık etsin

nerede yazıyor bu geri alma olayı?merak ettim.

ben tvde duydum canım bir tüp bebek hekiminden.ama googlede tüp bebek hakkı 2ye indi diye yazarsan çıkıyo canım.malesef öyle.ii şanslar .allah yardımcın olsun

ben tvde duydum canım bir tüp bebek hekiminden.ama googlede tüp bebek hakkı 2ye indi diye yazarsan çıkıyo canım.malesef öyle.ii şanslar .allah yardımcın olsun

ben rapor bile alamadım daha...cepten ilkini yaptırıyorum...ama sonra rapora çok ihtiyacım olacak..bu cepten yaptırdığımla mı 2 olacak, yoksa o hariç 2 denememi?bir de biriniz bana şu rapor sürecini adım adım yazarsanız çok makbule geçer..olur da tutmazsa bu deneme, yol almam lazım şimdiden...umudumuzu kaybetmeyelim.....

cepten yaptırdıkları değil canım...sorun sperm kaynaklıysa daha çabuk rapor alabiliyosun.o yüzden benim rapor çabuk çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…