1 düşük 2. Deneme

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
382
252
Arkadaslar ilk transferim çift embriyo 5. Gün 5aa kalite tek tuttu 9. Haftada düşük oldu.. yaş 30
Şimdi arkada kalan tek 5. Gün 5aa için kolları sıvadım
Beklerken genetik test yaptırdm pıhtılaşma yatkınlığı çıktı sanırım bu sebepten düşmüştü..
Simdi dondurulmuş transfer için ortalama 30 bin gidecek sizce sıfırdan mı başlamalıyım kalan tek embriyo onu mu transfer etttireyim çok kararsızım

Arkadaslar ilk transferim çift embriyo 5. Gün 5aa kalite tek tuttu 9. Haftada düşük oldu.. yaş 30
Beklerken genetik test yaptırdm pıhtılaşma yatkınlığı çıktı sanırım bu sebepten düşmüştü..
Simdi dondurulmuş transfer için ortalama 30 bin gidecek sizce sıfırdan mı başlamalıyım kalan tek embriyo onu mu transfer etttireyim çok kararsızım
Bende sizinle aynı durumdayım şu an kalan embriyo için hazırlıklara başladım lucrin vurdum adet olmayı bekliyorum ondan sonra transfer
Bu şekilde şansımızı deneyeceğiz

Yani tek kaldığı için kafam karışık tek transfer olacak şansım düşük gibi geliyor önceki çiftti biri tuttu ve düştü meğer pıhtılaşma varmış bilmiyorduk galiba o yüzden düşm
Simdi dondurulmuş transfer için ortalama 30 bin gidecek sizce sıfırdan mı başlamalıyım kalan tek embriyo onu mu transfer etttireyim çok karar
Benimde ilk transferim cift embriyoydu ve ikiside tutundu 5. Haftada düşük yaptim nedeni hakkinda hic bi sey demedi doktorum ama ikiside tutunmustu keseleri vardi simdi bende ikinci transfere hazirlaniyorum tek koyacak bu sefer icimde tedirginlik var düşük nedeni hic bi sorun yoktu dedi doktorum

Benimde dondurulan 2 embriyom var kaliteleri mükemmel değil ve 6.gun embriyosu yinede onları transfer edeceğim bir umut için donduruldu onlarda çünkü💕 pıhtılaşma iicn ilaç da başlar belkide doktorunuz bu kez daha güzel ilerler herşey inşallah 🤲

Merhaba arkadaşlar pıhtılaşma için transfer öncesi kan falan vermek gerekir mi yada bir belirti vs durumu öncesinde anlaşılıyor mu transfer olmadan önlem almak için baktırmak gerekir mi sizce 😏

Pihtilasma testi dusukten ne kadar sonra yapiliyor?
Ben düşükten 3 ay sonra yaptırdım genetik polik tandevu aldım yanız her hastanede yok bu genetik bölümü istanbulda sadece 3 hastanede vardı 2 tüp kan veriliyor sonuç çıkması benim 2 ayı buldu sonuçlarda e nabız vs hiçbir yere düşmüyor gidip tekrar elden çıktı şeklinde alınıyor

Merhaba arkadaşlar pıhtılaşma için transfer öncesi kan falan vermek gerekir mi yada bir belirti vs durumu öncesinde anlaşılıyor mu transfer olmadan önlem almak için baktırmak gerekir mi sizce 😏
Bende hiçbir belirti olmadı pat diye düştü regl kanı gibiydi ağrı vs de olmadı ben kan sulandırıcı hiçbişey kullanmadım ilkinde sonra düşük olmca doktor genetik bakalım dedi öyle gittim işte meğer kan pıhtılaşma varmış artık iğneyle süreci devam ettircez bakalım nolck

Bende hiçbir belirti olmadı pat diye düştü regl kanı gibiydi ağrı vs de olmadı ben kan sulandırıcı hiçbişey kullanmadım ilkinde sonra düşük olmca doktor genetik bakalım dedi öyle gittim işte meğer kan pıhtılaşma varmış artık iğneyle süreci devam ettircez bakalım nolck
Genelde transfer sonrası yazıyor doktorlar ama önlem almak için siz kullanmadınız o halde nerde başladınız sürece özel değilse sebebi neydi 🌼

Genelde transfer sonrası yazıyor doktorlar ama önlem almak için siz kullanmadınız o halde nerde başladınız sürece özel değilse sebebi neydi 🌼
Medicalparkta tedavi görüyorum sebebi bulunamadı 5 yıldır ilk kez tüp bebekle gebe kalmıştım polip vardı onlarıda aldırdm herşey normal fakat malesef doğal olmuyor

Ben düşükten 3 ay sonra yaptırdım genetik polik tandevu aldım yanız her hastanede yok bu genetik bölümü istanbulda sadece 3 hastanede vardı 2 tüp kan veriliyor sonuç çıkması benim 2 ayı buldu sonuçlarda e nabız vs hiçbir yere düşmüyor gidip tekrar elden çıktı şeklinde alınıyor
Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin💕

Benim şimdiki aklım olsa baktirirdim canım ihmal etme derim 💓

X