1.doğum günümüz

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar bu ayın sonunda kızım bır yasına gırecek.....
sımdıden hazırlıklar basladı buyuk seylerı hallettık.sıze sorum kızımın dogum gununde gelecek olan arkadaslarına ne tür bır hedıye verebılırız?evde yapabılecegım ve cok masraflı olmayacak sekılde,hatıra kalacak olan neler olabılır bu arada yas grubumuz 1-4.
tesekkurler.....guzel fıkırlerınızı beklıyorum

öncelikle canım nice senelere.bende kızımın ilk d.gününde kendi hamilelik resmimden başlayıp doğuma giderken çıktıntan sonra ilk resmi sonrada her ay için 1-2 resim ile bir albüm oluşturdum bilgisayarda sonra onları kuzenime kısa geçişler ve yazılarla cd ye aktardı cd yide çoğalltık her aileye verdik doğum günü geceside tv de hep o görüntüler vardı.bu senede 4 yaşına giricek keçeden yıldız şeklinde içi lavantalı magnetler yapmayı düşünüyorum yıldızların üzerinide birlikte süsleyeceğiz (( trt de louranın yıldızına taktı ondan yıldız temalı olucak))

cevabın ıcın sagol canım tek cevap veren sen oldun ılgıne ve tebrıgıne tesekkur ederım.dogumgunumuz gectı sadece boyama kıtabı aldık okadar mısafır bebıslere:)ama fıkrın guzel begendım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…