1 dk yeter

jetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
71
0
ya ben şu güzellik slonlarında ne yapılıyor merak ediyorum.ya böle bazı kızları görüyorum pürüzsüz vücut güzel cilt.bakım falan mı yaptırıyolar?ünlüler falan da güzellik salonlarında bakım mı yaptırıyolar?ortada ne dönüyor ya :KK52: bende bilmek istiyorum:KK59:
1 dk ayırp cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleme:
guzellik salonlarinda once guzel bir buhar banyosu ardindan cilt temizligi sonra maske daha sonra tonikle gozeneklerin kapanmasi islemleri yapiliyor en sonda da kremi surdun mu ohh mis ayrica kendin de yapabilirsinn :KK16:

İlk defa gidiyorsan uzman bakıyor vücudunun hangi bakıma ne kadar ihtiyacı var ona göre program yapıyor. senin ihtiyaç ve isteklerine göre Bakım seansları uyguluyorlar....

guzellik salonlarinda once guzel bir buhar banyosu ardindan cilt temizligi sonra maske daha sonra tonikle gozeneklerin kapanmasi islemleri yapiliyor en sonda da kremi surdun mu ohh mis ayrica kendin de yapabilirsinn :KK16:

ben yeterince temizliyemiyorum sanırım.gözenekler dolu gözüküyor:KK17: siz gittinzmi güzellik salonuna?

İlk defa gidiyorsan uzman bakıyor vücudunun hangi bakıma ne kadar ihtiyacı var ona göre program yapıyor. senin ihtiyaç ve isteklerine göre Bakım seansları uyguluyorlar....
o zman çoğunluk gidiyor güzellik salonuna .yarısı genetik desek yarısıda gidiyordur.ben dünyadan bi haber mi yaşıyorum ne:KK59:.teşekür ederim cevabınız için.

ankarada bana önerebileceğinz güzellik salonu varmı?devamlı gitiğinz bi yer.bende ağda yaptırmak siyah noktalardan kurtulmak istiyorum:KK31:

X