Bende seviyorum da hani suyum akacak kadar degil
Ben artık sinir olmaya başladım neden bunları yapıyorum diye ailem de tek tuhaf olan kişi benim diye düşünüyorum ve düşündükçe de deli oluyorumBenim bu olcude degil ama saydiklarinizin bir cogunun kokusunu ben de seviyorum.
Ozellikle benzin,oje kokusu :)
Yani sağlık ilgili olabilir diyorsunuz ? Ben psikolojik sanıyordumBi test yaptırın.. acaba vücutta bi şey eksik de ondan dolayı mı ağzınızın sulanması falan diye düşünüyorum..
Bunların bi çoğunu bende seviyorum ama toz ve kurutma makinesi falan değil yani :)
Evet o kokuları sevenler de var internetten baktım ben o kadar değil de anlattıklarımı seviyorum yani koklama ihtiyacı duyuyorumBen de yağmurdan sonra toprak kokusu ağzımı sulandiriyordu. Bir ara beyaz banyo sabunu da öyleydi.kucukken yağmurda ıslanmış taş isiriyordum. Büyüyünce o beyaz sabunu yedim birkaç defa sonra annem banyo sabununu sakladı. Bazı vitamin mineral vs eksikliği diye biliyorum ben. Hamilelerde toprak ve pekmez karıştırıp yiyenler oluyormuş. Sizinki de bir şey eksikliği olabilir. Kokular vücudumuzda değişik etkiler oluşturuyor bence normal. Benim bir sınıf arkadaşım afedersiniz pırt kokusuna bayiliyordu, öyle diyordu yani bize
Ben tutuyorum diyelim aklıma geliyor ama tutuyorum süpürge en çok hoşuma gidiyor o da ev hanımıyim haliyle ev temizliği bitmiyoryeni boyanmis ev,tiner ve vernik kokusunu severim bende boyle tuhaf sayilan ama aklima da gelmez yani durup dururken
Ben den varmış valla içimi rahatlattiniz psikopat olduğumu düşünüyordum ama bence bu normal değil yani koku isteklerimizBrndr mazot kokusuna bayilirim toprak kokusuna,oje ve cif kokusuna hatta hizimi alayip cifin tadina bakmistim
Yani sevilebilir bence ama agzim sulaniyor kismi bana biraz garip geldi:)Ben artık sinir olmaya başladım neden bunları yapıyorum diye ailem de tek tuhaf olan kişi benim diye düşünüyorum ve düşündükçe de deli oluyorum
normal bence herkesin sevdigi birsey vardir mesela ben ütü kokusunuda severim boyle hafif yanik gibi burnuma geldi birde kuru temizlemecilerdeki buhar kokusu da var bende de varmis aslinda gariplikBen tutuyorum diyelim aklıma geliyor ama tutuyorum süpürge en çok hoşuma gidiyor o da ev hanımıyim haliyle ev temizliği bitmiyor
Korkmam lazım mı sizce ?normal bence herkesin sevdigi birsey vardir mesela ben ütü kokusunuda severim boyle hafif yanik gibi burnuma geldi birde kuru temizlemecilerdeki buhar kokusu da var bende de varmis aslinda gariplik
EVet sanırım bir bakilmam lazım bana göre normal değilim ailem de bilse korkarlar belkiYani sevilebilir bence ama agzim sulaniyor kismi bana biraz garip geldi:)
Vucuttaki eksik minerallarden olabilir arkadaslar da soylemis.
Arko kreminin salatlikli olaniydi galiba ben de onun tadina bakmistim:)
Bendensinnormal bence herkesin sevdigi birsey vardir mesela ben ütü kokusunuda severim boyle hafif yanik gibi burnuma geldi birde kuru temizlemecilerdeki buhar kokusu da var bende de varmis aslinda gariplik
yok korkulacak bir sey degildir sanirim yani insallah değildir yoksa ben de korkmaya başlayabilirimKorkmam lazım mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?