• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dk bakarmisiniz?

Yani sağlık ilgili olabilir diyorsunuz ? Ben psikolojik sanıyordum
Bazı insanlarda hatta hamile kadınlarda bu durumun olduğunu duymuştum görmüştüm.. mesela toprak kokusunu çok sevip toprağı yiyen bi abla tanıyorum. Meğer demir eksikliği varmış. Değerleri normale dönünce öyle bi isteğim kalmadı demişti.. bunun gibi bi şey olabilir diye düşündüm

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum
Toz kokusuna hastayım özellikle evdeki dolap üstündeki filan benimde ağzımı sulandırıyor sırf bunu
Yazabilmek için üye oldum yalnız değilsin
Hadi bi vitamin eksikliğinden oluyor diyelim yıllardır hiç mi düzelmez bu vitamin
Sadece toz değil
Kireç
Naftalin
Rutubet ıslak toprak Çimen Sigara kokusu ve külünün kokusu hepsini çok seviyorum yemek değilde parmağıma sürüp burnuma çekmek istiyorum kendimi çok zor tutuyorum ağzım istemsizce sulanıyor bunun neden olduğunu bulamadım bi türlü insanlar duysa kesin deli derler

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum
Toz kokusuna hastayım özellikle evdeki dolap üstündeki filan benimde ağzımı sulandırıyor sırf bunu
Yazabilmek için üye oldum yalnız değilsin
Hadi bi vitamin eksikliğinden oluyor diyelim yıllardır hiç mi düzelmez bu vitamin
Sadece toz değil
Kireç
Naftalin
Rutubet ıslak toprak Çimen Sigara kokusu ve külünün kokusu hepsini çok seviyorum yemek değilde parmağıma sürüp burnuma çekmek istiyorum kendimi çok zor tutuyorum ağzım istemsizce sulanıyor bunun neden olduğunu bulamadım bi türlü insanlar duysa kesin deli derler
Aynen tıpkı sizin gibiyim kreç falan doğru söylüyorsunuz

Back
X