1 değil 2 değil tam 6 tane!!

yanlız o koca göbekte hiç çatlak olmaması da ayrı bi mevzu..
vay benim halime -tatlicadiarzu-

Evet ya.Ben bir tane bebek taşıdım,3kg bile değildi ve göbeğim çatır çatır çatladı.6 olsa kesin patlardıkaydirigubbakcemile3

göbeği görünce içim bi hoş oldu ya.
ama mama masaları bile iyi düşünülmüş sağlıkla büyütsünler çok ilgincime gitti.

ya çok zor bakımı bende göbekte çatlakta kalmadı bebiş normal dogdu ama ne güzel bidaha çocuk yapmasına gerek yok bikerede kurtulmuş maşallah kedi gibiler ya

ben kesin kafayı oynatırdım heralde kafamçokkarıştı
ayy allahım sabır versin 6 taneye birden nasıl bakılır -tatlicadiarzu-
ben benim cadıyla zor baş ediyorum :roflol::roflol:

yerim ben onları yawwwwwwwww
çok tatlılar maşallah anneleride süper valla doğrusu okadar bebeğe doğumdan sonra o kiloya düşmesi süper tek kelimeyle.

aman göbeği patlayacak gibi duruyor korktum valla
ama hepsi çok tatlı yaa maşallah
allah bağışlasın

:nazar::1shok: :1shok: anaaa duymusdum ama inanmamisdim allah kolaylik versin nasil tasimis onu orda yaaaa:1shok:

bide bu çift vardı

adsz47wj3ne.png

79676245nq9.jpg

bide daha önceden 2tane varmış 8 olmuştu

baba uzak dogudan heralsam :))))

ya bide hakkat korktum ben en son halinde 6ızların annesinin karnı görünce o ne anam bacım yaaaa
işşallah rüyama girmezzzz
yamulmuyorsam
3 ü kız 3ü erkek dimi

Ya inanılır gibi değil,hepside çok şekerler.Bize zor geliyor fakat anne babanın yüzüne bakılırsa hiçte rahatsız görünmüyorlar.Hallerinden memnunlar sanırım.Çocuklarda pek uslu poz vermişler.Allah kolaylık versin ,bağışlasın ne diyelim.Olmayanlara da versin inş.

ya kadın altı tane doğurmuş koskocanman karnı maşallah doğumdan sonra da formuna kavuşmuş hemen tabi altız doğurmak lazım formda kalmayı sağlıyor

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ya maşallah valla çok şekelerrrrrrr...
yanlız birşey dikkatimi çekti 2.ci çift varya altızlaı olan o resimlerde aabalı olanda bi bebeğin üstü açık,diğer resimde babasının kucağında oturan bir bebek bu sanıım diğeri ile aynı ,sadece onun bacakları çıplak..
anlamadım ben neden acaba...
yoksa bebişin ateşimi vardı CADIARZU:uhm:
yanlız çok meraklı buldum kendimi..........:uhm:

:1shok:allahım yaaa cok guzellerde cokzor bakımları ben bıtaneyle bas edemıyorum 6tanesi ilgi sevgi ister hangı bırısıne vercen kafamçokkarıştı3 4yardımcı gerekli bunlara bu arada anne nekadar rahat mama sandayelerine bayıldımmm

ayyyyyyyyyyyy cok tatlılar allah kolaylık versn ben bıtaneye yetışemıyom

ay masallah ya
sok oldum görünce
cani veren allah sabrinida veriyo demekki negüzel ya

X