• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 1. çocuğun kıyafetleri 2. ye saklansın mı?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
1 yaşında bir oğlum var. Bazı kıyafetleri giyemeden küçüldü ve kaliteli şeyler. 2. çocuğu 2 yıl sonrası düşünüyoruz ama bu kıyafetler o zamana beklermi, birilerine versemmi, bekletip giydiren varmı, Ablam hamile birçok kıyafeti vericem ama bazıları yepyeni onları hurca koydum, sizce ne yapmalıyım.
Bekletip 2. çocuğa giydiren var mı?

kesinlikle saklanmalı.benimde ilkokul 1.sınıfa giden bir oğlum var.bebekliğinden bu yana kıyafetlerini saklıyorum.baktıkca hem o güzel zamanları hatırlıyorum hemde ne kadar büyüdüğünü zamanın ne kadar hızlı aktığını görüyorum.benim oğlum olduğunda ben 25 yaşındaydım annem bana kendi bebeklik kıyafetlerimden verdi onlarıda saklıyorum.geçen zamanın en güzel kanıtı bence

bende sakladım canımm
2 yaşında kızımm oldu birdahaa onaa giydirdimm
daha sonra verdimm inann 4 çocuk büyüttü bizim kıyafetler

benimm kızlarımınnn 4 yaşınaa göree çokk güzel kıyafetlerii varr bende saklamakk istiyorummmm

lekelileri falanda saklıyormusunuz peki, ilk zamanlar çok kustu benim oğlum normal yıkama yaptırıyordum küçük diye, onlarıda saklasam mı acaba.

evım kucuk olmasına ragmen deforme olmayan saklanmaya deger kıyafet ve esyalarını saklıyorum
kuzum 1,5 yasında ve en az 2 yıl sonra dusunuyorum kardesını ama yıne de saklıyorum

anne değilim ama biz öyle büyüdük..hep kardeşler giyilebilcek şeyleri giydik..
kaliteli bir ürün oldukdan sonra sorun olmuyor ki...
zaten şimdi çocuk kıyafetleri o kadar güzel ve kaliteliki büyüklerin kıyafetinden
bile pahalı bide minnacık şeyler.. bence saklamak en iyisi...

benim oğlum 1,5 yaşında ve ikinciye hamileyim..vala lekelileri bile sakladım..sonuçta ikinci bebekte bi kussa yine leke.. çıkmıyoda kaka kusmuk vs lekesi..bir iki tane yenisini kuzenimin bebeğine göndermistim ikinci olmaz belki diye keske onları da vermeseydim:)
evde fazlalık yapıyo ama sonra çok ise yarıyo ikinciyi düsünüyosan sakla bence..

kesinlikle saklanmalı...
ben kızımın bütün kıyafetlerini saklıyorum hiç birşeyini vermedim vermeyi de düşünmüyorum kardeşi olunca giysin diye sonrasında da veremem gibi geliyor bana hatıra olarak saklamayı düşünüyorum torunum giyer ileride:))

annem mesela benim birkaç elbisemi saklamış piraye giyecek onları şimdi:)
bizde hep kuzenler, ablam birlikte giydik kıyafetlerimizi:)

1 yaşında bir oğlum var. Bazı kıyafetleri giyemeden küçüldü ve kaliteli şeyler. 2. çocuğu 2 yıl sonrası düşünüyoruz ama bu kıyafetler o zamana beklermi, birilerine versemmi, bekletip giydiren varmı, Ablam hamile birçok kıyafeti vericem ama bazıları yepyeni onları hurca koydum, sizce ne yapmalıyım.
Bekletip 2. çocuğa giydiren var mı?

canım bende senin durumundayım...benimde 11 aylık oğlum var...çoğu kıyafeti yepyeni..şimdi ablam doğuracak 2 hafta sonra..oğlu olacak..ona vericem hepsini..sadece unısex renklileri(kıza da giydirilebilecek eşofman tarzı) saklıyorum..2.ciyede oğlan olacağı meçhul...ama ablam kullansın çok kaliteli olanlarını geri alıcam..belki yine oğlum olur bakarsın...allah sağlıklısını versin de...

benim oğlum 1,5 yaşında ve ikinciye hamileyim..vala lekelileri bile sakladım..sonuçta ikinci bebekte bi kussa yine leke.. çıkmıyoda kaka kusmuk vs lekesi..bir iki tane yenisini kuzenimin bebeğine göndermistim ikinci olmaz belki diye keske onları da vermeseydim:)
evde fazlalık yapıyo ama sonra çok ise yarıyo ikinciyi düsünüyosan sakla bence..

2.cinin cinsiyeti belli mi canım..merak ettim kusura bakma...

tabi aslında abla abi vs varsa verilecek daha mantıklı..sonra alırsın iyi durumda olanları..
ama atmak, geri dönmüyecek birine vermek olmaz;)

o da erkek:)
vala iykide saklamısım..zaten büyüyünce zevkleri vs farklı olur birbirinikini giymezler..simdi bari giydirelim..kar kardır:)

Saklamadım ben dağıttım hepsini. İlk giydirdiklerimi, ilk banyodan sonra giydiklerini, mevlit kıyafetini vs ayırdım diğerlerini verdim.
İkinci olursa yeni alırım o zamana kadar ihtiyaç sahipleri faydalansın istedim.

Ben de ikinciyi şimdilik hiç düşünmesem de iyi durumda olan şeylerini saklıyorum kızımın. Annem de benim giysilerimi saklamış, benimkileri kızıma giydirmek kısmet oldu, çok güzel bir duygu, fotoğraflarını çektim öyle :) Bu arada sakladıgım kıyafetleri ikincinin giyebilmesi için onun da kız olması ve hemen hemen aynı tarihte dogması lazım ki sakladıgım kıyafetlerin bedenleri ve mevsimleri ona da uysun. Zor iş, kısmet :)

o da erkek:)
vala iykide saklamısım..zaten büyüyünce zevkleri vs farklı olur birbirinikini giymezler..simdi bari giydirelim..kar kardır:)

allah bağışlasın canım...rabbim günü gelince banada nasip etsin 2.ciyi...

eğer maddi durumun iyiyse saklamayın ihtiyaç sahiplerine verin...hem bebeğinizin başına gelebilecek kazayı belayı önler sadaka niyetine...
benim 5 yaşında kızım var ve neredeyse hepsini dağıttım..2. hamileliğim ve bu da erkek olacak inşallah...iyiki vermişim diyorum...
bu arada ben 2. çocuktum ve hep ablamın eskilerini giyerdim kendi kendime çocuğum olursa 2. ye de hep yeni alacağım derdim:))kısmet...

Back