- 3 Aralık 2015
- 22
- 1
- 6
- 39
- Konu Sahibi Lutfen yardimci olun
-
şimdi ben anlamadım
çocuğu bakıcının baktığı süreçte mi yoksa sizin evde olduğunuz zamanda mı kreşe göndereceksiniz
bakıcının baktığı sürede ise sizinle yine oynamak isteyecek
hiçbir şey anne ile oyunun yerini tutamaz
öğlen geliyormuşsunuz
oynayın onunla uyutun sonra
işim dediğiniz her ne ise onu yapın
yiyin akşam yemeğini yine oynayın o uyuyunca a kalan "işinizi" yapın
kreş ve bakıcı birbirlerine alternatif olarak değerlendirildiğinde de bir sıkıntı yoksa bakıcı ile bir süre daha devam edin örneğin eylül de kreşe başlayın ama şimdi zaruri değilse kreşe başlamak hem kış hem dönem ortası sıkıntılı olabilir
Kreşte bir süre öğretmenlik yaptım ama kreş öğretmeni değilim şuan yapmış oldugum süre zarfınca bişeyler söylemem gerekirse;çok tasvip etmiyorum.Çünkü daha çok küçük gerçekten bire bir ilgi istiyor.1.5 yaşındaki bir bebek çokta dikkatli olmuyor hareketleriyle.Her zman korunma iç güdüsüyle kendini rahatça bir yere atabiliyor oynayabiliyor.Bire bir ilgi görmediğinde bir yerlere çarpma düşme olasılıklarıda artıyor.Günde kaç saat kreşe bırakmayı düşünüyorsunuz
Çocukların beyni sünger gibi oluyor.acaba yetemiyor muyum diye kendime de kızıyorum açıkcası.çocuğun karnını doyurmakla işim bitmiyor gibi geliyor ama itiraf edeyim bazen tepem atıyor hergün aynı şeyleri yapıp kendine vakit ayıramadığım için tabii bazen sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?