Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok küçükmüş bebeğiniz, eğer planlı sezaryense yani doğum zamanı belliyse bir gün önceden hava kararıp aydinlaninca, güneş doğunca gibi anlayavagi şekilde hastaneye gideceğinizi bebeğin karnınizdan çıkacağını anlatın, ve yine anlayacağı şekilde ne zaman eve geleceğinizi anlatın. Onun öncesinde de süreci anlatan oyunlar oynayabilirsiniz.Merhaba, yakında doğumum olacak ve çok tedirginim kızımdan hiç ayrılmadım doğum zamanı nasıl yapıcam bilmiyorum kendisini kötü hisseder mi diye ona ne demem gerekiyor bu konuda böyle bir durumu yaşayan anneler yardımcı olursa çok sevinirim.
Kuzenim sevdiği eşyalarla dolu bir sepet yapıp bak kardeşin sana getirdi dedi. Doğuma gitmeden de kardeşini almaya gidiyoruz sana sürpriz yapacakmış, yarın sen de gel olur mu dedi. Doğum olduktan sonra da babası getirdi kardeş tanışması yapıldı:)Merhaba, yakında doğumum olacak ve çok tedirginim kızımdan hiç ayrılmadım doğum zamanı nasıl yapıcam bilmiyorum kendisini kötü hisseder mi diye ona ne demem gerekiyor bu konuda böyle bir durumu yaşayan anneler yardımcı olursa çok sevinirim.