1.BOŞ GEBELİK,2DÜŞÜK,3.YE SAĞLIKLI Bİ GEBELİK İSTİYORUM

malikeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
148
47
48
SLM ARKADAŞLAR MAYIS AYINDA 8HAFTALK BOŞ GEBELİĞİM KÜRTAJLA SONA ERDİ, 3 AY KORUNDUK, GEÇEN AY 4 HAFTALIKKEN DÜŞÜK OLDU YANİ DR DÜŞÜK DEDİ AMA O KDR ERKEN EVREDEKİNE DÜŞÜK DENİR Mİ BİLMİYORUM. ŞMDİ ADETİM. 1 YILLIK EVLİYİM EŞİM ÇOKİSTİYOR BEBEĞİMİZ OLMASINI bu durumu yaşayan yada bilgisiolan arkadaşalrımdan fikiryardım istiyorum.

Perinatologa gidin durumunuzu anlatin gerekli testlerinizi yaparak bir yon cizecektir.ben oyle yapiyorum ayni durumdayiz

Perinatologa gidin durumunuzu anlatin gerekli testlerinizi yaparak bir yon cizecektir.ben oyle yapiyorum ayni durumdayiz
canım, ben doğuda küçük bi ilde görev yapıyorumm, burada imkanlar sınırlı size nasıl bi yol çizdi dr unuz? Şu anda nasılsıız

canım, ben doğuda küçük bi ilde görev yapıyorumm, burada imkanlar sınırlı size nasıl bi yol çizdi dr unuz? Şu anda nasılsıız
bırcok test ettıler hepsı temız cıktı suan bekledıgım pazartesı sonuclanacak olan son testlerım kaldı buna gore bır yol cızelecek ben perınatologa gıdıyorum bulundugunuz yerde de muhakkak kı vardır

malesef yok Muştayım
Devlet hastanelerıne de perınatolojı uzmanları zorunlu hale geldı canım.Mus devlet hastanesınde de 1 adet perinatolog var gozukuyor az once baktım.Bence devlet hastanesınde bulunan perınatolog yada kadın dogum uzmanını bularak gereklı testlerının yapılmasını ıstedıgını ve perınatologa sevk etmesını de ısteyebılırsınız.
Allahın ıznıyle ınsallah emeklerımızın karsılıgını alırız

canım lınk vermek adres vermek yasak oldugu ıcın maalesef gonderemıyorum ama mus perınatolog deyıp aratırsın google da cıkıyor
hatta ve hatta A statusune gecmıs bır hastanenız var Mus'ta sızın.Yanı kesınlıkle gıtmelısın ve gıdersende zaten kadın dogum uzmanı senı ona yonlendırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…