Kizlar 10 nisanda 4+6yken keseyi gordum.6+4teyken yani 22 nisanda da kalp pitpitlarini duydum :) acele etmeyin..gec olsun guc olmasin..ayrica progestan da kullaniorum kanama onleme amacli..bu saatten sonra artik bizler Rabbime emanetiz sadece tevekkul :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Folidoce kullanan var mı atanızda
Yan etki yaptı mı size
Beni sürekli uyutuyor bu hap ya
Sersem gibiyim 😚
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bısey sormak ıstyıorm progestanı kanaman olmadan mı verdı, progesteron hormonunu olcerekmı verdı acaba? progesteronum dusuk cıktı benım korkuyorm da bıraz.
Kese yaninda kanamam var canim benim onu engellemek icin verdi progesterona bakmadan..ama daha once progesteron bakmisti ve 5in ustu olmasi gerekio demisti benim 17ydi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
Canım herhangı bır kanama yok suan bende ama benım dr 15 ve ustu ıdeal dedı neye gore belırlıyorlarkı ıdeallıgı, referans aralıgına baktıgım zaman normal cıkıyo 4 ve ustu ama druma gore 15 ve ustu allak bullagım.darısı bızlere ınsallah canım saglık ve sıhhatle alalım ıns kucaklarımıza
canım ben de onun muhadilini kullanıyorum folbiol ama uyku ilaçtan değil gebelikten çünkü ben gebe kalmadan 2 ay önce başlamıştım içmeye o zaman böyle bişey yoktu ama şimdi kaç saat uyursam uyuyım hep uykum var :))
canım bısey sormak ıstyıorm progestanı kanaman olmadan mı verdı, progesteron hormonunu olcerekmı verdı acaba? progesteronum dusuk cıktı benım korkuyorm da bıraz.
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız. İnsana moral vericeklerine içlerine şüpe düşürüyolar ya sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara.İnşallah hepimiz o minik kalbin atışlarını duyarız.Canim benimde 16 martti bugun keseyi gordum haftaya cumaya randevu verdi kalp atimlarini duyalim dedi. Yani ayni durumdayiz ve drm gayet normal dedi. Sikma canini canim 6 7 haftada duyuluyormus kalp atimlari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bırde keseyı gordgunzde hcg degerınız kactı bılıyormusunuz,
1655 benım bu degerle gorulmez dedı dr.
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız. İnsana moral vericeklerine içlerine şüpe düşürüyolar ya sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara.İnşallah hepimiz o minik kalbin atışlarını duyarız.
Nasılsınız bugün
günaydın canım çok iyim nazardan korusun rabbim sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ve bebişe alıştınmı
bende bulantı yorgunluk full gidiyo keseyi gördük dün kalp atışlarını duyup ultrasonda görene kadar tam alışamam herhalde
ben hala alışamadım sadece miğdemi kavuruyo başka bi varlığını hisettirecek bişey yapmıyo bide ultrasyon resminde eli ayağı belli kafası gözü inanamıyorum her defasında bakıyorum öpüyorum
oy oy kurban olurum kızımı ilk ultrasonda gördüğümde belliydi 8 haftalıktı öğrendiğimde
Hosgeldin canim aramiza kendinden hoc bahsetmemissin sat kac nerde oturuyosun kac dogumlusun vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?