- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
1 ay önce yeni eşya alıp yerleştiğim ev sahibi ya kırayı elden öde ya evden cik diyor. 18 daire var butik site gibi bir bina. Herkes kabul etmiş elden ödemeyi ama biz kontrat yaparken kabul etmedik iban numarasi da aldık. Dün parayi yatırdık akşamına apartmanda oturan ortagi eşimi çağırıp demis ya elden verin ya çıkın diye.
En iyi ihtimalle seneye kontrat yenilemezler ama ben herseyi buraya göre aldım ufak çocuğum var bu stresle yaşamak istemiyorum.
Tekrar tasinma masrafı da ağır gelecek. Suç işliyor elden istemekte vergi ihbarı dışında maddi manevi tazminat davası açabilir miyiz diye bugün eşim adliyeye gidip danışacak ama çok moralimiz bozuldu.
Neden boyleleri mal sahibi oluyor anlamıyorum.
Evde telefon da çekmiyor bu arada biz taşınmadan sorduk inkar ettiler anlık problem dediler çok vakit yoktu inceleyemedik.
Şimdi ben tekrar mı ev arayacağım vallahi bezdim
En iyi ihtimalle seneye kontrat yenilemezler ama ben herseyi buraya göre aldım ufak çocuğum var bu stresle yaşamak istemiyorum.
Tekrar tasinma masrafı da ağır gelecek. Suç işliyor elden istemekte vergi ihbarı dışında maddi manevi tazminat davası açabilir miyiz diye bugün eşim adliyeye gidip danışacak ama çok moralimiz bozuldu.
Neden boyleleri mal sahibi oluyor anlamıyorum.
Evde telefon da çekmiyor bu arada biz taşınmadan sorduk inkar ettiler anlık problem dediler çok vakit yoktu inceleyemedik.
Şimdi ben tekrar mı ev arayacağım vallahi bezdim