Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evwt agiz dolusu.kusuyo agzidan burundan bile kustugu oliyoKuzu kaka rengi normal. Hatta sunu atayım. Aklında olsun… cok kusması refluden kaynaklı olabilir. İlk 3 ay olur genelde gecicidir. Emzirdikten sonra gazını çıkart. Gazı cıkarmak için de bazen kusabilirler. Az azsa sorun yok lakin ağız dolusu olarak kusuyorsa reflu olabilir
D3 vitamini kullanjyorum mamada bebelac gold dogdugindan beriHangi mamayı kullanıyorsunuz? Demir ilacı bir de mama da yapabilir önceden evolvia kullanıyordum aptamile geçtim yeşil oldu kakası tabi biz demir de kullanıyoruz onun da etkisi var
Ama birde civik yapiyoYeşil kaka için önsüt çok alan bebeklerin öyle olur diyorlar. Bebeğinizi memede daha uzun tutmaya çalışın. Mama veriyorsanız yeşil mama çok normal demir var mamalarda
Olabilir takip edin ishale dönerse yani günde 6-7 cıvık sulu kaka görürseniz acile bir götürsünüzAma birde civik yapiyo
D3 vitamini kullanjyorum mamada bebelac gold dogdugindan beri
Aynı benim bebeğimin kakasından bahsediyorsunuz :) günde kaç kere yapıyorAma birde civik yapiyo
3 gun oldu.ama.ilk yaptiginin ertesj gunu yapmadi ondam sonra 2 gun arka arkaya yaptiMamasında demir vardır endişe etmeyin
Aynı benim bebeğimin kakasından bahsediyorsunuz :) günde kaç kere yapıyor
Ediyorum bende ondan korkuyorumOlabilir takip edin ishale dönerse yani günde 6-7 cıvık sulu kaka görürseniz acile bir götürsünüz
Kuzum cok yüksek ihtimalle dediğim gibi reflulu bebek. Doktora gittiğinde muhakkak söyle… reflu yatakları var. Eğimli oluyor. Onlarda yatır. Beslenmeden sonra fazla sarsmamaya çalış. Çıkarır hemen. Emzir/biberon ver gazını cıkar ve reflu yatağına yatır. Biraz sindirsin sonra al kucağına. Çok sarsılmaya gelmez o cıkarır hemenEvwt agiz dolusu.kusuyo agzidan burundan bile kustugu oliyo
Yaaa oylemi bunu bildugum iyi oldu tesekir ederimKuzum cok yüksek ihtimalle dediğim gibi reflulu bebek. Doktora gittiğinde muhakkak söyle… reflu yatakları var. Eğimli oluyor. Onlarda yatır. Beslenmeden sonra fazla sarsmamaya çalış. Çıkarır hemen. Emzir/biberon ver gazını cıkar ve reflu yatağına yatır. Biraz sindirsin sonra al kucağına. Çok sarsılmaya gelmez o cıkarır hemen