- 20 Ekim 2024
- 395
- 444
- 18
- Konu Sahibi kizilcik_serbeti
-
20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.Ne kadar kalabalık? Yani ben bayrama denk gelmişti 2 haftalıkken kvler büyük dede ve kendi ailemi görmeye gitmiştim öpmediler tabi yani genelde uyuduğu içinde bir kenarda uyuyordu.
Sızce mantıklı mı? Ben anne değilim ama asla 1 aylık cocugu 20 kısının ıcıne sokmam20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.
Ay yok hiç bulaşmayın hele bir de çocuk dediniz iyice işler değişti çocukların elleşmedikleri yer yok hastalık taşıma ihtimalleri yüksek 20 yetişkinde fazla yani siz başka zaman ayrı ayrı görüşün arkadaşlarınızla.20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.
bütün bunların doğruluğu ve yanlışlığı konuşulurken annemin beni 15 günlükken denize sokması...........................................
Deniz steril kız mikrobu akarı kokarı yok
20 kisi var diyeyim.cocuklarla belki daha kalabalik.
Ben çıkarım dışarı da çıkarım arkadaşa da giderimkizlar bebegim 1 aylik oldu ve ben cok bunaldim artik.arkadaslarimla bulusmak istiyorum ama ev ortaminda ve biraz kalabaligiz sizce gitmek icin erkenmi cocuk orda mikrop kaparmi yani cok tecrubesizim siz cocugunuzu kapali ortamlara goturuyormuydunuz. asiri sıkıldım evde yani aliskin degilim bir de evde durmaya.hava soguk disari gezmesi icinde .ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?