1 aylık bebek uyumuyor

sssnnneeemmm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
17
30
8
29
Merhaba 44 günlük ikiz bebeklerim var. Uykuları gelince bangır bangır ağlıyorlar ama ne yaparsam yapayım uyumuyorlar. Karınları tok gaz sancıları yok çok şükür sallıyorum kendi haline bırakıyorum memede veya kucakta uyutmayı deniyorum asla uyku yok asla çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin

Şu an aklıma gelen tek şey, çocuklarımın eğer uyumalarını çok geciktirirsem bu seferde uyumakta çok güçlük çekip, huzursuzlandıklarını hatırlıyorum. Mesela uyuması lazım normalde ama işim var diye erteledikçe ertelersem bu sefer dediğiniz gibi çok ağlayıp burnumuzdan getirip sonra da artık bilmem ne zaman uyurlardı. Başka bir sorun yok ise bir de arada nazar okursanız, belki nazar vardır.

Sabah 8 de uyanmışsa 10 da uyutmaya çalışıyorum mesela bugün sabah 10dan beridir uyanık suan saat 6 siz düşünün

Karinlarinin tok olduguna cok emin misiniz?

Belkş ışıktan rahatsız oluyordur. Benim oğlum bir ara ışıkta uyuyamadı mesela. Gündüz ışığı az olan odaya götürüp uyutuyordum.

Sabah 8 de uyanmışsa 10 da uyutmaya çalışıyorum mesela bugün sabah 10dan beridir uyanık suan saat 6 siz düşünün
Canım ben de bilemedim. Ilık duş falan mı denesen banyo rahatlatıyor ise. Biri daha demişti bu denli uyumuyor bebeğim diye. Yorulduğu halde gözler fal taşı gibi duruyormuş. Ayrı mı yatıyorlar yoksa birlikte mi acaba? Şimdi ikiz oldukları için sizi hissetmeye alıştıkları gibi birbirlerini hissetmeye de alışık olduklarından uyurken de birbirlerini istiyor olabilirler. Insallah en yakın zamanda düzene girer. Biz en olmadı araba ile gezmeye çıkıyorduk, arabada uyuyordu oğlum. Kızım biraz nafile, uykusu hemen kaçardı ve uzun soluklu uyamazdı pek. Oğlumda düğün olsun uyanmaz, sabaha kadat fosur fosur emerken de uyurdu.

Benim de bebeğim uyumuyordu. Biraz büyüdüğünde farkettim arayı açmadan uyutmak gerek kıyamam yorgunluktan uyuyamıyorlar bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…