Cevabınız için teşekkür ederim 18 günlükken tartılmıştık en son hemşire normal ama saat başı emzir demişti ozaman sariligi da vardı çünkü 24 une kadar dışarı cikamicaz maalesef o günü bekliycem tartılmak içinBence iyi gibi saatler. Kilo alımı da iyiyse sıkıntı yoktur.
Teşekkür ederim artık öyle yapicam 3 4 kez degisiyorbeziİki saati geçmemesi lazim uyusa bile uyandırıp beslenmen gerek günde 5 6 kere bez degisiyosan sık kaka yapıyorsa iyi besleniyodur
1 ay olana kadar saat başı emzirdim ama bu aralar istemiyor 2 3 saatte bir emmek istiyor başka türlü reddediyor resmen savaşıyorum kaşıkla versem tukuruyorTeşekkür ederim artık öyle yapicam 3 4 kez degisiyorbezi
2 saatte bir emzirmelisin.... Uyandirip emzir... Doktor tavsiyesidir... Bizimkide cok agir uyurdu ... Gerekirse hirpala ama uyandirip emzir demisti..
Eğer bebek kendi isterse zaman farketmiyor ver onun dışında en geç 2 saate bir ver canmMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ayrıca yeni anneyim bebeğim 1 aylık oldu ama bazen uzun saatler emmiyor ve çok az emiyor ama ben geceleri 3 saatte bir vermeye çalışıyorum çünkü bazen daha erken verince almıyor memeyi sabahları da 1.30-2 saatte bir vermeye çalışıyorum sizce aradaki zaman cok mu tecrübeli anneler tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkrüler
Rica ederim kilo ölçülene kadar 2 saati geçirmemeye çalışırsın. Sarılığı devam etmiyordur inşallahCevabınız için teşekkür ederim 18 günlükken tartılmıştık en son hemşire normal ama saat başı emzir demişti ozaman sariligi da vardı çünkü 24 une kadar dışarı cikamicaz maalesef o günü bekliycem tartılmak için
Çok şükür geçti canım sarılığıRica ederim kilo ölçülene kadar 2 saati geçirmemeye çalışırsın. Sarılığı devam etmiyordur inşallah
Tamam canım çok teşekkür ederimEğer bebek kendi isterse zaman farketmiyor ver onun dışında en geç 2 saate bir ver canm
Dolu bezi fazla bekletme pisik olmaması için önemli olan ağırlığı ben bez sayısına o kadar takilmamistim ki zaten kilo artışı normalse hiç bı sıkıntı yok sarılık açısından filan en fazla iki saatTeşekkür ederim artık öyle yapicam 3 4 kez degisiyorbezi
Tamam canım bazen az yapmış olsada degistiriyorum bazen de ağır oluyor dediğin gibiDolu bezi fazla bekletme pisik olmaması için önemli olan ağırlığı ben bez sayısına o kadar takilmamistim ki zaten kilo artışı normalse hiç bı sıkıntı yok sarılık açısından filan en fazla iki saat
ilk günler sariliga karşı devamlı verin deniyor. 1 aydan sonra 2.5 -3 saat genelde ama hercocuk farklı ki kimi iştahlı kimi iştahsız,, benimki reddederdi beslenmeyi 3 saati geçerdi bazen. siz rahat olun o acıkınca yıkar zaten ortaligi :)))Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ayrıca yeni anneyim bebeğim 1 aylık oldu ama bazen uzun saatler emmiyor ve çok az emiyor ama ben geceleri 3 saatte bir vermeye çalışıyorum çünkü bazen daha erken verince almıyor memeyi sabahları da 1.30-2 saatte bir vermeye çalışıyorum sizce aradaki zaman cok mu tecrübeli anneler tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkrüler
ilk günler sariliga karşı devamlı verin deniyor. 1 aydan sonra 2.5 -3 saat genelde ama hercocuk farklı ki kimi iştahlı kimi iştahsız,, benimki reddederdi beslenmeyi 3 saati geçerdi bazen. siz rahat olun o acıkınca yıkar zaten ortaligi :)
Çok teşekkür ederim canım aynen ben versemde almıyor memeyi çok çok emzireyim istiyorum ama kendi istediği zaman alıyor oda 2 3 saati buluyor yoksa kaşıkla versem bile tukuruyor içim rahatladı teşekkür ederimilk günler sariliga karşı devamlı verin deniyor. 1 aydan sonra 2.5 -3 saat genelde ama hercocuk farklı ki kimi iştahlı kimi iştahsız,, benimki reddederdi beslenmeyi 3 saati geçerdi bazen. siz rahat olun o acıkınca yıkar zaten ortaligi :)))
Daha küçük olduğu için sık sık emzirmeniz lazım. Gece uykudan uyanmazdı kızım da memeyi bir türlü tutmazdı. O yüzden geceleri sağıp biberona koydum. Biberonu ağzına sokunca refleks olarak emmeye başlıyor. Tabii sadece etmediğinde böyle yapın, biberona alışmasınMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ayrıca yeni anneyim bebeğim 1 aylık oldu ama bazen uzun saatler emmiyor ve çok az emiyor ama ben geceleri 3 saatte bir vermeye çalışıyorum çünkü bazen daha erken verince almıyor memeyi sabahları da 1.30-2 saatte bir vermeye çalışıyorum sizce aradaki zaman cok mu tecrübeli anneler tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkrüler
Emzirmek istesem de diliyle ittiriyor ağlıyor biran önce doktora götürüp kilosuna baktırmak istiyorumDaha küçük olduğu için sık sık emzirmeniz lazım. Gece uykudan uyanmazdı kızım da memeyi bir türlü tutmazdı. O yüzden geceleri sağıp biberona koydum. Biberonu ağzına sokunca refleks olarak emmeye başlıyor. Tabii sadece etmediğinde böyle yapın, biberona alışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?