• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 aylık bebek kaç saatte bir emzirilmeli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Çok teşekkür ederim canım aynen ben versemde almıyor memeyi çok çok emzireyim istiyorum ama kendi istediği zaman alıyor oda 2 3 saati buluyor yoksa kaşıkla versem bile tukuruyor içim rahatladı teşekkür ederim 😊
rica ederim.
benimki de iterdi. zorla olacak degil ya
ilk günler hep ac bu cocuk diyoruz. öyle hissediyoruz, öyle düşünmeye endeksliyiz..
onlar minicik ama bi aciksinlar yıkarlar ortaligi,
saglikla buyusun bebek..
strese girmeyin.. rahat olun.

rica ederim.
ilk günler hep ac bu cocuk diyoruz. öyle hissediyoruz, öyle düşünmeye endeksliyiz..
saglikla buyusun bebek..
inşallah doyuyordur siz tecrubelisiniz

rica ederim.
saglikla buyusun bebek..
strese girmeyin..

Demekki benim bebeğim gibi bebeklerde varmış siz tecrübeli olduğunuz için iyi geldi bana içim rahatladı en azından

Biberon hiç kullanmadım doktor emmeyi bırakır biberona alışır demişti bende kaşıkla veriyorum bazen onu da 1 saat arayla berm3k istediğimde tukuruyor ağlıyor ama 2 veya 3 saat olunca kendisi emiyor
Evet biberona alışmaması için vermeyin diyorlar ama uykudayken biberonu ağzına sokunca refleks olarak emiyor. Zaten bir aydır anne sütü alıyorsa memeyi bırakmaz artık. Sadece gece bir iki kez biberonla vermekten bir şey olmadı çok şükür. Böyle besleyerek ilk ay 1600 gr aldı kızım.

Bence bir saatte bir zorla vermeye çalışmayın bebişi strese sokmayın.doktorlar iki saati geçmesin ve her memeyi 20şer dakika emzirin diyor.her emzirmede sağ sol her iki memeyi de emzirmeli ve sonraki emzirmede son emzirdiğini memeden başlamalısınız
Ya hani istemediğinde diliyle itiyor dediniz ya nasıl güldüm Allah bağışlasın

Evet biberona alışmaması için vermeyin diyorlar ama uykudayken biberonu ağzına sokunca refleks olarak emiyor. Zaten bir aydır anne sütü alıyorsa memeyi bırakmaz artık. Sadece gece bir iki kez biberonla vermekten bir şey olmadı çok şükür. Böyle besleyerek ilk ay 1600 gr aldı kızım.
Maşallah çok iyi almis bebiş bakalım bizimki kaç alıcak

Back