1 Aylık bebek beslenmesi ne olmalı

Her islak bez ayni degil. Ben o aylarda gunde 10-11 tane dolu dolu alirdim. Azicik cisli 6-7 bez cikiyosa doyuyor denemez bu kadar kesin konusmayin. Evet sagarak sutun yetip yetmedigi anlasilmaz haklisiniz ama siz ac olmadigina nasil bu kadar eminsiniz? Ihtimal bile olsa yazik yavrucaga yanlis yonlendirmeyin. Emzirme danismaniyla gorusmeli konu sahibi.

3 çocuk büyüttüm. Çocuklarımın doktorları doğduklarından beri aynı prof ve yeni doğan onun asıl uzmanlık alanı. Her bez değiştirdiğinde çiş varsa kilo alımı yerindeyse doyuyordur demektir. Başka nasıl anlayabilirsiniz? Doymazsa çiş azalır o yüzden bu yanlış yönlendirme değil doğru olan.
Bence siz kesin konuşmayın. Sütü olan bir kadının bebeği emmekten mahrum olmamalı.
Hah tabi emzirme danışmanından destek almalılar evet bu konuda katılıyorum.

Kilo takibi surekli yapilan bir sey degil. Ben kesin konusmuyorum ayrica 1 aylik bir bebek surekli agliyorsa aclik mutlaka degerlendirilmeli diyorum. Benim oglum sadece acken cok aglardi mesela onun disinda sakin bir bebekti, her bebek ayni degil. Onceki yazdigimi okursaniz bebegin yeterli beslenip beslenmedigini anlamanin yolunu da yazdim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…