1 aylik bebegimin banyo korkusu

norde

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
283
297
Bebegimi yikarken ciglik cigliga agliyor, zaten 5dk suren yikama seansimiz katila katila aglamasindan dolayi yarim yamalak 1 dk suruyor. 2 kez yogun bakima girdi, ve orada yikadiklarini ogrendim. Acaba travma mi yarattilar?

Elini muhakkak tutun. Bi de başta mesela zıbınla ıslatın onu sonra ağlaması durunca zıbını çıkarın. Arkadaşımın bebeğine bu şekilde çözüm bulmuştuk. Bi de 5dk durmayın bırakın suya alışsın 15 dk 20dk. Hatta kucağınıza alıp siz beraber suyun altında durabilirsiniz o da işe yarar

Deneyecegim tavsiyesinizi umarim cozeriz bu sekilde

Benim bebeğim de ağlıyor banyoda 1,5 aylık, ebe hemşire gayet normal demişti. karnı tokken denediniz mi benimki biraz daha sakinledi o zaman sanki

Benim bebeğim de ağlıyor banyoda 1,5 aylık, ebe hemşire gayet normal demişti. karnı tokken denediniz mi benimki biraz daha sakinledi o zaman sanki
Karni ne tok ne acken yaptiriyoruz, ustune muslin koyup dokuyoruz suyu da, sadece bir sefer kuvetinin icine koyduk, o zaman aglamadi. Ama o sekilde de yikanmiyor saniyorum. Yani genelde hep file uzerinde yikaniyor diye biliyorum.

Ben sadece elimde tuttum. Eşim su döktü. Çevirip sağını solunu yıkadım. Temas kesilmediği için sorun olmadı kafada korkuyodu sadece biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…