• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebegim covid ates konusunda yardima ihtiyacim var

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.697
1
3.971
83
Kizlar oglum covid oldu yuksek atesle hastaneye gittigimizde test yapilmisti 4 gundur atesliyiz 4 saatte bir calpol veriyorum ve sadece zıbınla tutuyorum falat karin bölgesi ve şakak bölgesinde atesi genelde 38 diger bolgeler 37 37.5 normalmi sizce ? Sakak ve karin bolgesi neden hic dusmuyor anlamis degilim normalmi bu durum

Benim kiz 2 gun hastanede atesli yatti serumlarla aldi ates dusuruculeri antibiyotikleri ona ragmen dusmek bilmedi hatta uzun saatler 39 ve 39.5tu e n sonunda 4. Gun dustu 38lerden 37.5lara.
Ciger rontgeni de cekilmisti cigere inme var mi diye.Siz de talep edin bence.Sonradan öksurukle falan cigerr indigini anlasilinca daha sıkntı olabiliyo. Bir de tedavisi bttikten sonra cocuk doktoru da genel muayenedrn gecirsin bize oyle demislerdi.

Kizlar oglum covid oldu yuksek atesle hastaneye gittigimizde test yapilmisti 4 gundur atesliyiz 4 saatte bir calpol veriyorum ve sadece zıbınla tutuyorum falat karin bölgesi ve şakak bölgesinde atesi genelde 38 diger bolgeler 37 37.5 normalmi sizce ? Sakak ve karin bolgesi neden hic dusmuyor anlamis degilim normalmi bu durum
Farklı yerlerde farklı çıkması normal. Emziriyor musunuz ?

Bebeklerin başları normalde de biraz sıcak oluyor sık sık ılık duş aldırın bide doktora sorun ayak altına limon ile msj yapıp kesip bir dilimini koyup üzerine çorap giyilince ateş düşüyor bunu eşime ve çevremdeki hasta olanlara uyguladım bir aylık bebek için uygun mu bilemem doktorunuzun numarası varsa sorun ona göre uygulayın çok etkili Bi yöntem

Ben doktorumdan ates dusurucu fitil istedim elimin altinda bulunmasi amaciyla,doktorunuz yazdi ama cok inatci dusmeyen 39dwrece ates olursa kullan dedi,sizde dpktorunuza sorun isterseniz fitili,ates dusurmede daha etkiliymis

Back