- 18 Mart 2024
- 37
- 11
- 8
- 28
- Konu Sahibi mujdeakyol
Merhaba kk ailesi içim içimi yiyor psikolojikmende çok yoruldum fizikende artık anlatmalıyım yeni doğum yaptim bebeğim 1.5 aylik çok.zorlu bir doğum süreci yasadim.hem.gurbeteyim.hemde 2 hafta hastanede yattim tansiyonum çok çıkmıştı diye o esnada bebeğim 3 gun gözlem.altinda kaldi sezeryan olmuştum ve onun yanina gidip emzirmek aklima gelmedi öyleki süt pompalamak ve götürmek bile aklima goturdukleri ertesi gün geldi kimse söylemedi hastanede yanlizdim bu sürecte esim yanimda olmaya çalıştı kisaca kötü bir süreç neyse 2.5 haftanin sonunda eve geldik ve bebeğe bakmak konusunda gene yanlizdik bebeğim bir türlü meme tutmadı halen bile süt pompalıyorum şimdi bebeğimiz çok ağlıyor çok diretiyor uyumamaya doktor normal diyor ebe geliyor.kontrole oda normal diyor ama şöyleki sabah 6 da uyanıp toplasan 2 saat uykuyla bütün gecede uyutmamaya diretiyor artı kucak istiyor ve agliyor napacağımı şaşirdım gazı vardir diye kimyon cayida verdim kendimde içtim.ama nafile.bazen öyle agliyorki içim parçalanıyor dediğim gibi gurbeteyim ve kimsem yok burada sadece bir yan komşum var anne kız yaşıyor samimiyiz ama kadın sürekli bebeği ver sana yardimci olayim bakiminda diyor bir kac kere götürdüm yanina bugün bebeğim çok ağladı kızı geldi annem ver biraz ilgilenelim diyor dedi çok teredütte kaldim neyse hayır demeye utandim verdim yarim.saat geçmeden içim rahat etmedi gittim hemen almaya bebeğim uyuyordu ben gidince kaldirdim yerinden birden uyandi ve hiç olmadığı kadar ağladı ben çok korktm hemen eve getirdim kadin ben uyutum iyidi dedi ama içime bir şüphe düştü ki vurdumu korkuttu mu diye kadinin gunahinimi aliyorum bilmiyorum ama bebeğim ilk defa bu kadar agladi ve içimde felfecil bir şüphe bende ağladım kendimi sucladim sizce boşunamı evhamı yapiyorum yani içim.doldu doldu taşacak umarım okur bana akil verirsiniz kafamda aklimda alak bulak oldu